SATRIANI – chitara pe post de pensula

SATRIANI – chitara pe post de pensula

In aceasta vara, chitaristul – legenda Joe Satriani va dezvalui o colectie de arta realizata cu un nou “mediu” artistic – chitara .

Lucrand cu admirata trupa artistica SceneFour, chitaristul a realizat imagini pe canvas bazandu-se pe miscarile degetelor pe fret-uri. Rezultatul este o colectie uimitoare de opera de arta, care evidentiaza stilul unic al chitaristului si il transpune in forma vizuala.

In scurtul doctumentar de la finalul articolului, Joe explica ce rol a avut aceasta noua colectie de arta in viata lui si la ce sa ne asteptam din partea ei.

Nominalizat de 15 ori la Grammy AwardSatriani este remarcabil prin faptul ca este cel mai bine vandut chitarist rock instrumental din toate timpurile. De la albumul solo din 1987 “Surfing With The Alien”, Satriani a lucrat cu artisti consacrati precum  Mick JaggerDEEP PURPLEAlice CooperBLUE ÖYSTER CULT si SPINAL TAP si este acum membru al grupului rock CHICKENFOOT.

Satriani a scos ultimul sau album solo, What Happens Next, in ianuarie 2018 via Sony Music. Aceasta inregistrare il prezinta pe legendarul chitarist, cantan impreuna cu tobosarul Chad Smith si cu basistul Glenn Hughes.

“The Best Of The Early ’80s Demos”, o antologie a pieselor nelansate ale primei sale trupe, THE SQUARES, va fi lansat in via Strange Beautiful Music – marca sa personala.

Sustine Contemporary-Establishment

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente