Album nou SCORPIONS – A fi sau a nu fi?

Album nou SCORPIONS – A fi sau a nu fi?

Rudolf Schenker, chitaristul  SCORPIONS, a confirmat in cadrul  Scorpions News fsptul ca trupa a inceput lucrul la un posibil nou album de studio. Daca se va materializa, viitorul material va fi prima lansare a legendelor hard rockului nemtesc de la antologia “Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads” din 2017  ce continea atat materiale SCORPIONS noi, cat si clasice.

“Sunt in studio, incerc sa gasesc noi idei si sa le pun cap la cap” a spus Rudolf intr-un nou interviu [interviu complet la finalul articolulu]. “Dar inca nu stim daca o sa facem un album sau nu. E o problema ce tine de inspiratie. Daca inspiratia vine cum trebuie, atunci il facem. Depinde de inspiratie. Vrem sa fim inspirati. Schenker continua “Momentan nu facem un album. Incercam sa vedem unde putem gasi inspiratie si daca suntem pregatiti pentru un album nou. Trebuie sa fie inspirat, albumul… Asteptam momentul potrivit. Acum il avem pe Mikkey Dee la tobe, ceea ce este un fel de element nou, o noua chimie, lucru care ne ofera o multime de posibilitati de a crea ceva special. Dar trebuie sa simti… E ca si cum ai face o supa. Nu poti sa mananci o supa pur si simplu acum – nu. Trebuie sa astepti pana obtii gustul bun, pana e suficient de condimentata si pana cand temperatura este cea potrivita. Si cand supa e mult prea fierbinte, e chiar uneori foarte buna, pentru ca trebuie sa o mananci incet. Asta e felul in care se face muzica – nu te duci si canti ceva. Trebuie sa ti se faca pielea de gaina de la propria muzica. ”

Ultima serie de inregistrari SCORPIONS full-length a fost “Return To Forever” din 2015 , care cuprindea partial piese din anii ’80 ale trupei. A fost ultima apartitie inregistrata a fostului tobosar James Kottak, care a parasit trupa SCORPIONS in septembrie 2016, fiind ulterior inlocuit de Dee, fost membru MOTÖRHEAD.

Vocalul SCORPIONS, Klaus Meine a spus luna trecuta celor de la Scorpions Brazil ca “erau o multime de idei noi” atunci cand trupa s-a reintors in studio in aprilie.”Era un vibe foarte fain sa lucrezi fara vreo mare presiune sau altceva – pur si simplu sa ne strangem toti, sa scriem niste cantece si sa ne bucuram de timpul petrecut in studio,” a continuat el. “Si chiar a iesit foarte bine si intr-un mod foarte pozitiv. Pentru ca nu mai fusesem in studio de destul de mult timp, asa ca a fost o experienta foarte pozitiva. Si mi-ar fi placut sa fi putut continua, pentru ca aveam un flow foarte tare. Dar stiind ca urmeaza sa repornim la drum curand – in iunie – timpul e pur si simplu limitat momentan.”

Meine a mai spus ca era o “atmosfera placuta in tabara SCORPIONS  ” si ca “ar putea aparea un nou album in 2020… E o experienta foarte placuta, si pare sa fie un inceput minunat in ceea ce priveste scrierea pieselor; am inregistrat niste demo-uri si chestii, asa ca e un sentiment foarte fain; suntem pe calea cea buna ca sa venim cu ceva nou pentru anul urmator.”

Sustine Contemporary-Establishment


https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

PACHETE FOTO VIDEO=> https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente