David Silveria – De ce a plecat din KORN?

David Silveria – De ce a plecat din KORN?

David Silveria, fostul tobosar Korn a anuntat ca plecarea sa din trupa in anul 2006 s-a datorat unei proaste comunicari in cadrul trupei, precum si unei leziuni severe a coloanei vertebrale, survenit in aceeasi perioada in care relatiile din cadrul trupei incepusera sa se strice. Recent, Silveria a aparut in cadrul podcast-ului “The Ex-Man Podcast.” al lui Doc Coyle chitaristul trupei Bad Wolves.

Silveria povesteste cum in ultimul sau an in Korn, a suferit un traumatism in regiunea spatelui pe care s-a decis sa il trateze cu masaj si pastile pentru a putea continua lucrul cu trupa. Dupa cateva luni de automedicatie, a fost nevoit sa faca o radiografie, intrucat durerea devenea din ce in ce mai insuportabila. “Din radiografie, a zis doar ca parea ca spatele meu ar fi fost dislocat foarte rau sau ceva – era o radiografie foarte incetosata – asa ca a inceput pur si simplu sa imi dea niste analgezice” spune tobosarul, afirmand faptul ca acest lucru a condus in final spre dezvoltarea unei dependente.

Intr-un final, a repetat radiografia la un alt specialist, care i-a spus ca avea coloana vertebrala fracturata de mai mult de un an. Pentru repararea leziunii, i s-au pus suruburi si un disc sintetic in vertebre. Ca urmare actuala a acestei interventii, el a inceput sa dezvolte artitra in regiunea inferioara a spatelui.

In timp ce Silveria spune ca motivul principal pentru care a parasit Korn a fost reprezentat de accident si de procesul de recuperare, el afirma si ca intre membrii trupei aparuse o “intrerupere a comunicarii”. El continua “Nu a fost niciodata un motiv anume la care m-as fi putut gandi, dar pur si simplu a parut ca un moment in care am incetat oarecum sa mai comunicam asa cum o faceam in trecut “.

“Si in loc sa discutam ca o trupa, au inceput sa ii sune individual pe managerii nostri si sa discute cu ei despre lucruri. Si asta ne-a distrus cumva comunicarea dintre noi, ca trupa. Si cred ca odata ce asta a inceput sa se intample, relatiile dintr noi toti au inceput sa se strice treptat” adauga el, afirmand ca toate acestea s-au intamplat in perioada in care el a fost nevoit sa ia o pauza de la trupa pentru a permite spatelui sau sa se vindece. “Cred ca asta ar fi lucrul care m-a facut sa nu mai am dorinta aia de a ma intoarce.”

Asculta aici podcastul intreg.

Sustine Contemporary-Establishment


https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

PACHETE FOTO VIDEO=> https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente