SLASH despre material nou GUNS N’ ROSES

SLASH despre material nou GUNS N’ ROSES

Slash a confirmat ca GUNS N’ ROSES se va apuca de un nou material din aceasta toamna.

Chitaristul afirmaste anterior ca se discuta posibilitatea ca GUNS sa puna cap la ca noi idei, dar era reticent in a spune ca fanii se pot astepta in mod sigur la material nou din partea grupului proaspat reunit.

Ca o explicatie pentru ambiguozitatea sa din trecut, Slash a exlipcat la Meltdown pe postul radio 101 WRIF din Detroit: “Chestia e ca nu prea am facut mai nimic deocamdata si nu-mi place sa spun lucruri. Stii cand lumea obisnuia sa promoveze prostii sis a minta printer dinti? Asa ca am referat sa fiu sincer referitor la asta, asa ca nu prea aveam cum sa spun ce urma sa facem la momentul respective. Dar acum stiu ca o sa facem tura asta(de spectacle din toamna), si chiar am inceput sa lucram la material nou. Asa ca, asta e situatia.”(podcast intreg la finalul articolului)

Slash a mai spus si ca i s-a parut frustrant atunci cand o poza cu setup-ul lui de chitara circula online, cu barfele de pe internet sugerand ca ar fi pe drum spre casa vocalului Axl Rose pentru a incepe inregistrarea de nou material GN’R.

“Era un zvon ca as fi fost acolo, iar asta se intampla mai inainte de a fi fost de fapt acolo,” afirma Slash. “Asa ca eram, gen, ‘Dumnezeule.’ Si e pur si simplu o mare pacoste si e enervant. Dar sunt foarte entuziasmat de ce se intampla si tot, asa ca o sa fie smecher.”

Proaspat intors din turneul cu proiectul sau solo, SLASH FEATURING MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS, Slash spusese celor de la  BelfastLive, referitor la cum ar suna un nou album GUNS ca: “Chiar n-as putea zice. E ca orice altceva – nu stii ce iese, pana cand e gata.”

De la sfarsitul turneului de reuniune “Not In This Lifetime” inceput in aprilie 2016 si finalizat cu concertul de la Aloha Stadium in Honolulu, Hawaii in December 2018, Slash si Duff McKagan s-au reintors si la proiectele lor solo. In cadrul turneului, membrii clasici SlashMcKagan si Rose, au fost acompaniati de chitaristul Richard Fortus, tobosarul Frank Ferrer, claparul Dizzy Reed sic el de-al doilea clapar, Melissa Reese.

Sustine Contemporary-Establishment

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

PACHETE FOTO VIDEO=> https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente