Tom DeLonge inapoi la Blink-182?

Tom DeLonge inapoi la Blink-182?

Au trecut aproape 5 ani de la ultimul spectacol al lui Tom DeLonge impreuna cu Blink-182. Dupa ce a plecat pentru a doua oara din Blink in circumstante ostile, trupa la trecut pe Matt Skiba de la Alkaline Trio ca inlocuitor full-time, dar se pare ca DeLonge are toate intentiile sa se intoarca.

Reuniunea Blink-182 din 2009 a fost una dintre cele mai neasteptate din ultimii zece ani, in special datorita succesului de care se bucurau diferite noi proiecte ale membrilor trupei si hostilitatii dintre DeLonge si fostii sai colegi de trupa. Prapastia dintre Mark Hoppus si Tom DeLonge pare mai ireparabila ca niciodata, dar DeLonge nu pare sa vada problema in felul asta.

Intr-un interviu recent cu Kerrang!, DeLonge a raspuns la ideea ca in ciuda faptului ca Angels & Airwaves vor lansa un album nou anul acesta, fanii tot isi vor dori un nou material Blink-182 de la el.

“Inteleg – credeti-ma, iubesc Blink si mi-a oferit tot in viata” spune Tom. “Si, stii tu, planuiesc sa fac asta si in viitor. Dar pe moment pur si simplu nu am cum – am mult prea multa treaba din caza faptului ca Angels & Airwaves face parte din To The Stars.”

DeLonge continua, “Cand am plecat din Blink prima oara, m-am chinuit foarte mult cu faptul ca imi pierdusem identitatea si lumea era nervoasa pe mine. A trebuit sa reasamblez cine sunt eu si ce vreau sa fac cu viata mea si lumea nu m-a sustinut, sincer. Inteleg de ce, iar dupa ce timpul a trecut, abia atunci au inceput sa inteleaga si ei cine sunt si de ce trebuie sa fac lucrurile in felul in care le fac.”

Ambele trupe, AVA si Blink, au lansat piese noi in 2019, la doar o saptamana distanta una de cealalta. Pana acum, piesa “Rebel Girl” de la Angels & Airwaves a avut parte de o primire mult mai calduroasa din partea fanilor decat  “Blame It on My Youth” a celor de la Blink-182.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente