SYSTEM OF A DOWN – Divergente de opinii

SYSTEM OF A DOWN – Divergente de opinii

Chitaristul SYSTEM OF A DOWNDaron Malakian, spune ca “divergentele creative” dintre artistul Serj Tankian si restul trupei sunt de vina pentru incercarile amanate de a inregistra o continuare a albumelor Mezmerize si Hypnotize, aparute in 2005.

Vara trecuta, Malakian l-a acuzat in mod public pe Tankian ca nu ar vrea sa inregistreze, acuzare la care Tankian a raspuns ca exista niste probleme creative si financiare cu Malakian care au condus la acest impas. Intr-o postare pe FacebookTankian a scris ca Malakian isi dorea sa controleze procesul creativ al trupei SYSTEM OF A DOWN, sa ia mai multi din banii de pe urma materialelor publicate si sa fie singurul membru al trupei care sa discute cu presa.

Daron, care a reinceput proiectul SCARS ON BROADWAY anul trecut, a spus  intr-un interviu recent la “Talk Is Jericho” ca Serj si restul SYSTEM OF A DOWN nu au putut ajunge la un consens in legatura cu modalitatea in care sa creeze materiale noi.

SYSTEM are un anume fel de a alcatui albume si muzica, si cred ca asta insemna ca eu scriam si tot restul, si produceam materialul, impreuna cu Rick [Rubin],” afirma Daron. “Si Serj vrea sa faca lucrurile altfel acum. Si nu sunt doar eu – suntem cam trei oameni care nu prea cadem de acord cu directia spre care el ar vrea sa se indrepte trupa. Deci cam pe aici ne situam. O multime de oameni cred ca e ceva strict intre mine si el, si chiar nu e cazul.”(vezi intregul podcast mai jos)

In ciuda parerilor lor contradictorii, Daron insista ca nu e pic de dusmanie intre Serj si ceilalti membri SYSTEM OF A DOWN.

“Nu urasc pe nimeni din trupa mea,” a spus el. “Foarte multi oameni sunt ceva gen ‚Sigur, divergente de opinie’. In cazul nostru, asta e adevarul. Chiar e o chestiune de genul pareri diferite fata de procesul de creatie, unde cativa dintre noi vrem ca trupa sa se indrepte intr-o directie, si altii isi doresc alta directie. Si e pur si simplu o diferenta ce tine de creatie. Cand vine vorba de vacante fericite, Paste, zile de nastere, toti suntem super ok si ne consideram ca o familie. SYSTEM OF A DOWN e ceva special, si suntem noi patru. Cum spuneam, in cazul nostru nu e nimic de genul ‚Nu suport sa il vad pe tipul ala mancand un hamburger’.”

Serj a spus recent celor de la Rolling Stone ca discutia publica cu Daron nu a creat probleme ulterioare referitor la viitorul trupei SYSTEM OF A DOWN. “Cred ca s-a eliberat foarte multa tensiune si negativism. Totul a devenit mai public si mai deschis, si aia a fost tot. Nu au existat discutii mai departe.”

Intr-un interviu recent cu Consequence Of Sound, basistul SYSTEM OF A DOWNShavo Odadjian a confirmat ca neintelegerile dintre Malakian si Tankian in legatura cu compunerea pieselor aveau deja loc de un deceniu, explicand ca: “Chestia asta s-a intamplat acum mult timp. Asa ca, gen 10 ani mai tarziu, a aparut ceva nou, dar nu era tocmai nou. Era ceva chiar foarte vechi, si ei doar il aduceau la suprafata. ”

Tobosarulr John Dolmayan a anuntat intr-un interviu in 2016 ca trupa a compus muzica pentru peste 12 piese noi. Odadjian a adaugat: “Intre noi doi fie vorba si lumea asta si toti cei care au citit articolul asta, avem material care depaseste tot ceea ce am facut. Si asta sunt eu spunandu-ti sincer. De-abia astept sa inregistram si sa lansam astea. ”

SYSTEM OF A DOWN are deja cateva spectacole live in plan pentru 2019, printre care doua spectacole luna aceasta ca headline-eri la festivalul Sonic Temple din Columbus, Ohio’s si la festivalul Chicago Open Air.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente