Jazz Confluences La Cinema Elvire Popesco

Jazz Confluences

JAZZ CONFLUENCES propune un format rar de concert, în care trei muzicieni de renume internațional vor face o incursiune muzicală unică! Benoît Delbecq, Alex Harding și Lucian Ban au în comun explorările inedite în materie de jazz contemporan. Jazz Confluences este ocazia de a-i (re)vedea pe toți trei pe aceeași scenă!

Bilete OnLine: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-lucian-ban-alex-harding-benoit-delbecq

Prima parte a serii va fi consacrată unui concert la două piane, în care Benoît Delbecq și Lucian Ban vor dialoga într-un univers sonor unde frontierele convenționale se pierd, lăsând loc imaginarului punctat de magia claviaturilor. Seara va continua, în cea de-a doua parte, cu un recital saxofon-pian susținut de Alex Harding și Lucian Ban în contextul lansării albumului Dark Blue. Concertul va culmina cu un moment exploziv propus de cei trei muzicieni, care vor urca pe scenă împreună, misterele jazz-ului contopindu-se într-un arc al notelor calibrate între intensitate, sensibilitate și pasiune.

Concertul va fi urmat de o discuție pe tema improvizației în jazz-ul secolului 21. Dialogul dintre Benoît Delbecq, Alex Harding și Lucian Ban va fi moderat de Andrei Țărnea, comisar al Sezonului Franța-România.

De asemenea, publicul va putea achiziționa cd-uri, fiind prevăzută și o sesiune de autografe.

Organizator: Institutul Francez

Prezentat de: Orange

Parteneri media: TV5MONDE Romania, RFI Romania, Radio România Cultural, Radio Romania International, Observator cultural, LiterNet.ro, IQads, FEEDER.ro; cântat de RADIO GUERRILLA.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente