Reuniune BLACK SABBATH

Reuniune BLACK SABBATH

Membrii trupei BLACK SABBATH, Tony Iommi (chitara) si Geezer Butler (bass) s-au reintalnit sambata, 11 mai,  cu tobosarul lor instrainat, Bill Ward, la ceremonia de decernare a premiilor “Grammy Salute To Music Legends” si la concertul tribut de la Dolby Theatre din Los Angeles, California.

RIVAL SONS a cantat live pentru IommiButler si Ward la eveniment, unde SABBATH a fost onorata de The Recording Academy printr-un Lifetime Achievement Award(premiu pentru realizarile de pe parcursul intregii cariere).

Duminica, Iommi a scris pe Facebook: “Inca un Grammy! Excelenta prestatie din partea celor Rival Sons, multumim baieti.”

In acelasi timp, Butler si-a manifestat entuziasmul pe Twitter: “seara trecuta #grammy #LifetimeAchievementAwards #TonyIommi #BillWard.”

The Recording Academy a creat “Grammy Salute To Music Legends” in parteneriat cu Thirteen ca parte a seriei “Great Performances” de pe PBS, ce se va lansa la o data ulterioara in acest an.

The Lifetime Achievement Award onoreaza artistii ce si-au adus contributii artistice semnificative in domeniul inregistrarilor. Castigatorii sunt determinat prin vot de catre National Board of Trustees(Comisia Nationala de Administratie) de la The Recording Academy.

Inainte de reintalnirea de sambata noaptea, ultima oara cand cei trei s-au aflat in aceeasi incapere a fost la Ivor Novello Awards in Londra, in mai 2015, unde au acceptat un alt premiu din seria Lifetime Achievement Award.

Ward fusese inclus si el in plan atunci cand, in urma cu mai mult de 7 ani, trupa SABBATH isi anunta reuniunea, insa a renuntat la scurt timp dupa. Ulterior, a afirmat ca a renuntat la inregistrari si la turnee datorita termenilor contractuali nedrepti, desi membrii SABBATH au dat de inteles in interviuri ca Ward pur si simplu nu putea face fata fizic acesei sarcini. Astfel, Ozzy OsbourneIommi si Butler au continuat cu LP-ul “13” produs de Rick Rubin si cu turneele extensive internationale fara el. La ultimul turneu BLACK SABBATH, finalizat in februarie 2017 in Birmingham, membrul fondator a fost inlocuit de tobosarul Tommy Clufetos.

Se zvonea ca SABBATH ar fi vrut sa mai ia un al doilea tobosar in turnee pentru a imparti sarcinile cu Ward, lucru confirmat in 2017 de catre Iommi la o sesiune Q&A despre setul promotional ”Ten Year War” al trupei.

In iunie 2017, Ward a spus celor de la revista Rolling Stone ca a “varsat multe lacrimi” pentru separarea sa de BLACK SABBATH. “Am suferit pierderea a trei dintre cei mai buni prieteni ai mei,” a zis el. “Am plans faptul ca am pierdut compania lor, cuvintele lor, radul lor, bucuria lor, si mai mult decat orice, muzica lor…Am plans pierderea si durerea a ce a creat toata treaba asta.”

Totusi, el afirma ca intre timp a iesit la liman. „Nu imi permit sa am resentimente. Nu imi permit sa fiu nervos, Nu imi pierdut lucrurile astea nici spiritual, nici fizic. Asa ca am stiut ca pur si simplu trebuia sa scap de ele”.

 

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente