Ce suprize ne pregatesc in 2020 cei de la EVANESCENCE

Ce suprize ne pregatesc in 2020 cei de la EVANESCENCE

Amy Lee anunta ca trupa EVANESCENCE se va axa pe crearea unui nou material in cursul acestui an, ca o continuare a albumului cu acelasi nume al trupei din 2011. In interviul cu Grant Random de la SiriusXM, la festivalul Epicenter din acest weekend, de la Rockingham, Carolina de Nord, artista a spus: “Asta e un fel de an de creatie pentru noi. Cantam la cateva festivaluri si avem chiar si cateva spectacole ca headline-eri – putin, nu ceva extreme de solicitant. Si intre timp ne strangem si incepem sa lucram la noul album.”

Referitor la cand ne putem astepta sa fie gata noul material, Amy afirma “Speram ca anul viitor. Pur si simplu o sa ne adunam si vedem ce se intampla luna asta, iar aoi o sa incepem sa facem asta mult mai regulat, pana cand o sa simtim ca suntem pregatiti”.

EVANESCENCE a petrecut mare parte din ultimii ani inregistrand si mergand in turnee ca sustinere pentru “Synthesis” din 2017, care contine cateva dintre cele mai iubite piese ale trupei, precum si cateva piese noi, reinventate impreuna cu o orchestra completa suprapusa unui fundal electronic profund.

Synthesis” a vandut 34 000 de unitati echivalente de albume in prima saptamana de la lansare, altfel ajungand sa ocupe numarul 8 in top Billboard 200. Albumul EVANESCENCE din 2011 a debutat ca numarul 1. “Synthesis” reprezinta al patrulea material al grupului ce se situeaza in top 10, dupa “Evanescence”, “The Open Door”(numarul 1 in 2006) si “Fallen”(numarul 3 in 2003).

Anul trecut, Lee a spus postului de radio 93.3 WMMR Rocks! ca nu are nimic impotriva ideii de a lansa single-uri si EP-uri in loc de albume propriu-zise, cu atat mai mult cu cat servicii de tipul Spotify continua sa modifice felul in care oamenii consuma muzica.

“Mi se pare cool sa poti sa ai libertatea asta de a te inhama la mai putin si de a face totusi mai mult” afirma ea. “Sunt total deschisa la idea de a face cateva piese pe ici pe colo, in loc de un album complet, si sa vad pur si simplu ce se intampla.”

Pe 15 septembrie 2019, trupa americană Evanescence va concerta din nou la București. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, în aer liber.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente