TOOL – piese noi la Welcome to Rockville

TOOL – piese noi la Welcome to Rockville

In cadrul concertului de duminica noaptea (5 mai) din cadrul festivalului Welcome to Rockville din Jacksonville, Florida, cei de la TOOL, headlineri, au cantat doua piese noi “Descending” si “Invincible”. Festivalul a fost show-ul de deschidere al turneului TOOL in Statele Unite, ce se va desfarsura pana la mijlocul lunii mai. Turneul va fi urmat de un sir de prestatii in cadrul diferitor festivaluri Europene din vara.

Desi trupa prezentase anterior, in 2015, la un eveniment VIP si la Monster Mash Festival de Halloween, o scurta versiune instrumentala a piesei “Descending”, concertul de duminica a oferit prima reprezentatie cu piesa completa, cu versurile cantate de frontman-ul Maynard James Keenan.

In ceea ce priveste piesa “Invincible”, a fost prima auditie a acesteia, nefiind lansate teasere online sau alte materiale referitoare la aceasta inainte de concertul de pe 5 mai.

Atat “Descending” , cat si “Invincible” au o durata de peste 10 minute si au la baza sound-ul puternic si dinamic al trupei . Dupa o asteptare de 13 ani, fanii au savurat materialul nou, ce urmeaza sa fie inclus pe urmatorul album TOOL, o continuare a albumului 10 000 days din 2006. Acesta va fi cel mai probabil lansat in vara aceasta.

Tobosarul Danny Carey le-a mentionat celor de la The Pulse of Radio cu ceva timp inainte, ca trupa obisnuieste sa se gandeasca la prezentarea live a noilor piese imediat ce acestea au fost inregistrate – ”Nu am fost niciodata atat de norocosi incat sa cantam un material live inainte de a-l inregistra, asa ca unele piese aproape ca a trebuit sa invatam cum sa le cantam live, stii, pana sa iesim pe scena, si asta a fost interesant. Mai mereu e asa, totusi. Ne-am blocat cumva pe procese similare pe parcurs, asa ca ne-am obisnuit asa”

Chiar daca momentan nu exista o data oficiala de lansare a noului album, Keenan a zis in februarie “cea mai probabila data de lansare o sa fie undeva intre mijlocul lui mai si mijlocul lui iulie. Detalii mai concrete o sa urmeze pe masura ce progresam cu materialul. ”

Asculta cele doua piese “Descending” si Invincible inregistrate live in cadrul Welcome to Rockville mai jos:

 

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente