Chitara electrica Yamaha Revstar RS320 – Gear Review

Yamaha Revstar RS320 – Gear Review

Multe modele de chitare electrice low-end tind sa sa fie descrise drept impresionante datorita specificatiilor tehnice complexe dar chitara electrica Yamaha Revstar RS320 tine lucrurile cat mai simpliste concentrandu-se pe calitate.

Yamaha RS320 Revstar Black SteelChitara electrica Yamaha Revstar RS320 este construita in totalitate din lemn de nato, un verisor apropiat din Indonezia al mahonului. La fel ca toate modelele Revstar, RS320 dispune de un design set neck Gibson style. Forma este inspirata cumva din modelul SG ceea ce face accesibila si confortabila interpretarea pasajelor la tasta 22. Fingerboardul chitarei electrica Yamaha RS320 este construit din lemn de rosewood si este ceva mai plat decat al celui de Gibson. Radius-ul este de tip medium-gauge.

Image result for yamaha rs320

La fel ca modelul 420, Yamaha Revstar RS320 dispune de un neck confortabil cu cu aspect clasic si confortabil dar diferit fata de cel al chitarelor cu grif tip ultra-thin “speed”.
Hardware-ul chitarei electrice Yamaha RS320 este unul obisnuit dar functional in timp ce dozele Yamaha designed by gigantul corean G&B sunt echipate cu magnet ceramic si au un high output impresionant.

Mai pe scurt chitara electrica Yamaha RS320 exceleaza la in look si sound rock’n roll-ish. Arata foarte bine si suna de asemenea foarte bine. Pretul este unul normal pentru aceasta gama de chitare iar. Versatilitatea este una destul de buna si cred ca trebuie sa o incerci sa vezi daca se potriveste cu stilul pe care il abordezi.

Comanda chitara electrica Yamaha Revstar RS320 aici => Yamaha-Revstar-RS320

Pentru evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente