Implant Pentru Refuz Acustic Live in Expirat

Implant Pentru Refuz Acustic

Joi, 18.04. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 40 lei – pre-sale / 50 lei – at the door
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/39101/


Pe 18 aprilie ne reîntâlnim pe scena Expirat Halele Carol, de data aceasta pentru un concert special şi surprinzător, un concert acustic.

Albumul Acustic Implant pentru Refuz (Live @ Unirii 5) a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii 5, din Timişoara. Am cântat piese care pentru noi înseamna foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert.

În 2016 am împărtăşit experienţa cu un turneu acustic. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am interpretat piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care şi-a imprimat propria personalitate pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată. Cu siguranţă o experienţă unică veţi împărtăşi alături de noi şi alături de invitaţii noştrii speciali.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
Octavian “Vita” Horvath – voce;
Valentin “Freaky” Popescu – chitară voce;
Răzvan “Meshu” Nicov – chitară;
Alexandru Hera – tobe;
Florin Barbu – bass.

Facebook: https://www.facebook.com/implantpentrurefuz
Twitter: https://twitter.com/iprmusicband
YouTube: https://www.youtube.com/user/implantpentrurefuztm
Site: http://www.implantpentrurefuz.com/

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 24 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente