As I Lay Dying a lansat single-ul Redefined

Music News – As I Lay Dying

Anul trecut trupa As I Lay Dying si-au uimit faniii dupa ce au reunit formula originalasi au lansat un nou track intitulat “My Own Grave“. O actualizare din partea trupei a avenit la sfarsitul lunii martie dupa care acum lansat single-ul “Redfined” care este un featuring cu Jake Luhrs de la August Burns Red.

“Vreau sa-i multumesc lui @jakeluhrsabr pentru ca a facut acest featuring cu mine pentru piesa Redefined.A fost foarte distractiv sa ii mixez eu vocea pe aceasta piesa”

Reuniunea a avut loc dupa ce Lambesis a fost eliberat din puscarie. Acesta a fost acuzat de atac armat si crima. Intoarcerea celor de la As I Lay Dying a fost una controversata pentru fanii acestora care s-au impartit in doua tabere de sustinatori si anti.
Lambesis a facut o declaratie in acest sens”Oamenii care sustin trupa As I Lay Dying nu sustin lucrurile pe care le-am facut eu in trecut. Eu cred ca fanii AILD ar trebui sa sustina iddea ca oamenii se pot schimba. Eu nu voi reusi niciodata sa scap de cea mai mare greseala a vietii mele, dar cred ca este mai ok sa dai ceva pozitiv societatii decat sa renunti.

Comanda muzica preferata in format CDVinyl sau Digital prin platforma Contemporary-Establishment.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente