Procesor de chitara BOSS GT-1000 – Gear review

BOSS GT-1000 – Gear Review

Intr-un mod aparte procesorul de chitara BOSS GT-1000 apare dupa ce proiectantii de astfel echipamente au petrecut aproape un deceniu pentru a dezvolta imaginea digital modelling cu Aexe-FX si Kemper. Procesorul BOSS GT-1000 este cea mai buna incercare Roland de a de a aduce marca BOSS in aceasta parte. Dupa succesul unitatilor DD-500, RV-500 si MD-500 sa aduci pe piata o unitate care sa le incorporeze pe toate trei este nebunie curata. Deci…BOSS GT-1000 va face fata?

Procesor pentru chitara electrica Boss GT-1000

Fiabil si versatil

Practic aceasta unitate este o adevarata bestie. Elegant si modern procesorul de chitara BOSS GT-1000 este fiabil si versatil cu o constructie din metal rezistent. In panoul din spate exista o gama neobisnuit de larga de intrari si iesiri inclusiv conectivitate USB + o intrare pentru pedala de expresie suplimantara. Exista de asemenea o minunata intrare cu care poti schimba canalele din amplificator.
In momentul aprinderii display-ului apara un afisaj simplu ce poate fi comutat pentru a-ti arata numele patch-urilor , functiile tuturor footswitch-urilor sau un singur chain. In materie de editare nu este chiar cel mai intuitiv, nefiind neaparat chiar cea mai biginner user friendly.

Procesor pentru chitara electrica Boss GT-1000

Spre deosebire de alte unitati ce folosesc tipologia signal chain, procesorul de chitara BOSS GT-1000 trateaza bancile de sunet precum un set de complat izolat de signal chain. Acest sistem este folosit la geat high-end sau procesoare de rack doar ca intr-un modul mai simplist.

Putere de procesare

Din punct de vedere al soundului BOSS GT-1000 dispune de o putere de procesare de 32 biti / 96 kHz cea ce inseamna ca soundul este incredibil de curat iar partea de amp-simulation foarte realista. De asemenea in acest procesor gasesti un model de amp Rectifier ce suna incredibil de bine cu saturatia gainului la cate te astepti.
Pe partea de efecte exista o varietate incredibila de efecte tip modulatie, delay-uri, reverbs si drive-uri. Parametri pe care ii poti selecta sunt foarte variati practic putat sa creezi o infinitate de tonuri.

Procesor pentru chitara electrica Boss GT-1000

Unul dintre beneficiile sistemului de patch-uri este asamblarea tuturor setarilor complicate sub puterea unui singur switch. Am observat ca exista si o varietate mare de efecte stereo de la delayuri pana la chorus si reverb.
Procesorul de chitara BOSS GT-1000 este o solutie practica pentru toti chitaristii ce isi doresc o varietate mare de efecte boss, fara a se compica cu pedaliere, cabluri in plus si batai de cap. Solutia cea mai buna este sa il testezi si sa vezi ceea ce te avantajeaza mai mult.

Pentru comenzi online acceseaza link-ul => Comanda_BOSS_GT_1000

Comanda muzica preferata in format CDVinyl sau Digital prin platforma Contemporary-Establishment.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente