Amplificator de chitara electrica Peavey 6505+ Combo – Gear Review

Peavey 6505+ Combo

Lista de artisti care folosesc echipamente Peavey este destul de mare, Trivium, Machine Head si Bullet for my Valentine sunt doare trei nume mari din sfeta metal ce au ales sa foloseasca modelul de amplificator de chitara Peavey 6505+.

Adevarul este ca majoritatea artistilor concerteaza in majoritatea cazurilor in locatii restranase sau spatii nu neaparat foarte primitoare. Peavey empatizat cu artistii si cu situatiile genul transformand astfel renumitul head si cabinet 6505 + intr-un combo cu un difuzor Sheffield de 12 inchi. Amplificatorul de chitara Peavey 6505+ are dispune de aceleasi setari ca si modelul tip head, doua canale dar in schimb se pierde pe drum o lampa 12AX7 din preamp si o pereche de 6L6GL din amplificator.
Doua noutati adaugate amplificatorului Peavey 6505+ sunt reverbul pe arc Accoutronics si outputul speaker-simulator (excelent pentru sesiunile de inregistrari din studio sau pentru captarea fara microfon direct in mixer si apo PA)

Combo pentru chitara electrica Peavey 6505+ 112

Pe scurt amplificatorul de chitara Peavey 6505+ este de dimensiuni reduse, este mai putin zgomotos decat modelul half-stack dar toate acestea ridica o intrebare: poti ajunge la un ton agresiv de metal dintr-un combo de 60 de vati?
Canalul de Rhythm al amplificatorului dispune de ton clean dar de asemenea este echipat si cu Crunch switch ce poate duce gain-ul mai departe decat iti poti imagina. Astfel poti alege intre canalul clean, canalul heavy rhythm dar poti avea si un boost partner de incredere.

Combo pentru chitara electrica Peavey 6505+ 112

Clean

Canalu de Clean nu este chiar la fel de cristal sounding precum cel al modelului tip head dar asta nu este o problema decat daca ai o obsesie fata de tonurile clean absolut curate la volume extrem de mari.

Lead Chanel

Schimba pe canalul Lead si vei vedea ce inseamna un distors adevarat. Vei avea parte de mult mai mult gain decat vei avea nevoie, de la sound-uri bogate in frecvente medii pana la tonuri hardcore high-gain sau death metal.
Tonul amplificator Peavey 6505+ cu cabinet de 4 x 12 inch se cam pierdea in putin cam mult bass. Acest lucru a fost remediat la modelul combo lasand practic frecventele medii si inalte sa taie in mix – un mare plus in situatia in care nu esti amplificat prin microfon.

Combo pentru chitara electrica Peavey 6505+ 112

Metalistii ce vor ajunge la evenimente mari vor aprecia portabilitatea si controlul asupra combo-ului echipat cu un difuzor 1 x 12inch si output-ul ce te va scapa de montarea unui microfon.
Acestea fiind spuse, la pretul amplificatorului de chitara Peavey 6505+ se gasesc foarte putine ampuri care chiar sa faca o treaba excelenta in conditii live. Eu nu numai ca l-am testat dar si dispun de un asemenea amplificator de ceva ani si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el.

Poti comanda amplificatorul de chitara Peavey 6505+ Accesand link-ul Combo Peavey 6505+.

 

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente