Galerie Foto – Celelalte Cuvinte || M.S Live in Club Quantic Bucuresti – 23.03

Galerie Foto – Celelalte Cuvinte || M.S

Sambata 23 martie am fost in Club Quantic Bucuresti unde a avut loc un super concert. Pe scena au urcat titanii clasici ai rock-ului progressive romanesc Celelalte Cuvinte si heavy metalistii de la M.S. Va las aici galeria foto pentru a vedea care a fost atmosfera.

Celelalte Cuvinte || M.S Live in Club Quantic Bucuresti
Author: ALEX TAperture: 3Camera: Canon EOS 550DIso: 1600Copyright: contemporary-establishment.roOrientation: 1
« 1 of 75 »

În urma concertului foarte bine primit de anul trecut, Celelalte Cuvinte aduce din nou la Quantic, pentru ultima oară la București, primul album al trupei, cântat integral, în data de 23 martie 2019.
De cele mai multe ori, primul album al unei trupe rămâne unul special, atât pentru artiști, cât si pentru fani. După mai bine de 31 de ani de la lansare, Celelalte Cuvinte cântă integral piesele de pe primul album al trupei, celebrul album “cu pătrățele”, apărut în 1987, la Electrecord.

Povestea albumului începe, de fapt, în 1984. Trupa înregistrează la Radio Cluj câteva piese, printre care şi “Iarbă prin păr”, care devine în scurt timp unul dintre cele mai mari hituri din istoria formaţiei şi a rockului românesc.
Apoi, la festivalul timişorean “TIM Rock” Celelalte Cuvinte este remarcată de Florian Pittiş şi, prin intermediul lui, banda cu înregistrările de la Radio Cluj ajunge la Bucureşti, unde devine o jumătate a L.P.- ului intitulat “Formaţii Rock Nr. 8”, album editat de Electrecord, în 1985.

După doi ani, este lansat Celelalte Cuvinte I, primul material discografic aparținând în întregime trupei.
„Albumul cu pătrățele” și-a primit numele după ce prima variantă a coperții, realizată de Alexandru Andrieș, a fost respinsă de cenzura comunistă pe motiv că ar fi făcut aluzie la demolarea clădirilor vechi din București sau la cutremur. Prin urmare, Andrieș vine cu o altă idee grafică, mult simplificată, datorită căreia discul este numit și azi „albumul cu pătrățele”.

Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puține pentru a exprima ceea ce simțim. – Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu.

Trupa M.S.. a fost înființată în anul 2000 de Doru Istudor, fost lider Voltaj în 1986-1992, împreună cu alți 2 foști colegi de acolo, Costică Sandu – voce și Cristi Luca – chitară, la care s-a adăugat George Costinescu la bas. Trupa a editat 4 albume pe C.D. în 2002, 2006, 2010 și 2017 – Carne de tun.
Actuala formula îl are pe Cosmin Aioniță la voce, Teo Moderau – chitară (ex. Neutron, Hatemode), Matei Cioca-ch. (ex. Metrock), Marian Leușteanu-bas (ex. Monarchy) și Doru Istudor-tobe (ex. Harap Alb, Valeriu Sterian & Compania de Sunet, Florian din trupa Transilvania, Voltaj).
Website M.S. – http://www.msmetal.net/
YouTube M.S. – http://www.youtube.com/msmetalnet
Bandcamp M.S. – https://msmusic6.bandcamp.com/

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente