Playlist Flesh Rodeo & Mountains on My Back Live in Expirat

Flesh Rodeo & Mountains on My Back Live

Marti 26 februarie am fost in Club Expirat Bucuresti si i-am vazut pe cei de la Flesh Rodeo si Mountains on My Back live. Am creat un playlist cu materialele video pentru a-ti arata care a fost atmosfera.

Flesh Rodeo ș-a început activitatea în 2011 și au lansat până în prezent trei materiale de studio, “Tellurium-128” (2014), “End Of Greatness” (2015) și “Things Will Never Get Better” (2017), produse de Marius Costache/Studio 14. Concertul marchează lansarea videoclipului pentru “Hatred, Anger and Hostility”, regizat și produs de Anya Dimitrov/BlueCat Studio.

Bandcamp: https://fleshrodeo.bandcamp.com/music
Facebook: https://www.facebook.com/fleshrodeo/

Mountains On My Back este un proiect format din Ana Ion (voce) și componenta instrumentală Flesh Rodeo (Alex Zamfir – chitară, Andrei Bratu – chitară, Adrian Iosif – bass și Bogdan Horodnic – tobe). Au debutat live în 2017, alături de Flesh Rodeo, împărțind ulterior scena cu One Hour Before The Trip și Sky Swallows Challenger. Concertul coincide cu lansarea piesei de debut, “Tree Rivers Deep”, o producție Marius Costache/Studio 148.

Facebook: https://www.facebook.com/mountainsonmyback/

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente