The Black Keys a lansat single-ul “Hi/Lo”

The Black Keys – Lo/Hi

The Black Keys (comanda albume AICI) s-au intors cu un nou single. Acestia nu au mai lansat nimic din anul 2014. Noua piesa”Lo/Hi” este o melodie bluesy in stilul anilor ’60 al trupei “Cream“. Multi fani numesc piesa “Hi/Lo” o reintoarcere la stilul rock initial al trupei ce a lansat constant albume din anul 2002. Trupa The Black Keys a lansat inregistrari la fiecare doi ani dar s-au oprit la albumul “Turn Blue”. Se pare ca trupa a hotarat ca perioada de liniste a luat sfarsit.

“Ma trezesc in fiecare zi si inca nu imi vine sa cred ce am realizat. Dar pare ca in fiecare zi ne indepartam din ce in ce mai mult cu toate ca a trecut doar un an si jumatate.” a declarat Patrick Carney catre Rolling Stone in 2017. ” Ce naiba, nu am mai cantat nimic de un an si jumatate.” “Ma gandesc…omule de fiecare data cand lansam cate un album, luam pauza cate un an si jumatate. Trebuie sa ne revenim”

Un nou album The Black Keys nu a fost anuntat inca si nici nu sunt anuntate date de turneu dar fiti pe faza pentru ca urmeaza nou stiri The Black Keys.

Comanda muzica preferata in format CDVinyl sau Digital prin platforma Contemporary-Establishment.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente