FLAT EARTH Feat. fosti membri HIM si AMORPHIS: ‘Subhuman’ Lyric Video

FLAT EARTH Feat. fosti membri HIM si AMORPHIS: 'Subhuman' Lyric Video


Lyric video-ul pentru piesa “Subhuman” de la Flat Earth noua formatie cu fostii memri HIM (vezici albume AICI)Mikko “Linde” Lindström (chitara) si Mika “Gas Lipstick” Karppinen (tobe) impreuna cu ex membri Amorphis bassistul Niclas Etelävuori si vocalistul POLANSKI Anttoni “Anthony” Pikkarainen, poate fi vazut mai jos. Piesa face parte de elbumul de debut Flat Earth intitulat “None for one” lansat in luna noiembrie prin intermediul Drakkar Entertainment din Europa. Albumul a fost inregistrat la Finnnvox in Helsinki impreuna cu producatorul Hiilei Hiilesmaa, care a lucrat anterior cu HIM, Amorphis, 69 EYES si Apocalyptica (vezi albume AICI).

Potrivit unui comunicat de presa “None For One” contine 11 melodii. Artwork-ul pentru “None for One” apartine artistului Minna Niskanen.

Track listing:
01. Subhuman
02. Blame
03. Given Time
04. Cyanide
05. None For One
06. The Glow
07. Noble Swine
08. Limelight
09. Freedoom
10. Blunt
11. Kill My God

Niclas declara: “After over two decades playing with bands, I was at a point thinking that maybe I start doing something else. But then I knew I had these songs on my hard drive still, and nothing was done with them. And I just wanted to get rid of them and see what happens. But then it kind of took over and I started to focus more on that.”

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:




Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES


Leave a Reply