Festivalul Bucovina Rock Castle 2019 Line-up

Festivalul Bucovina Rock Castle 2019 Line-up

Bucovina Rock Castle 2019

Festivalul  Bucovina Rock Castle 2019   a anuntat o parte din lista de artisti pe care o va avea la vara pe scena.

T e s s e r a c T
Lowering the TONE since 2007
https://www.tesseractband.co.uk/

TesseracT este una din cele mai prolifice trupe apărute in acest mileniu. Pioneri ai metalului progresiv, această trupă bazată in Marea Britanie deține un palmares remarcabil, concluzionând de curând încă un turneu European foarte reușit si urmând sa se îmbarce pentru un alt turneu mondial la începutul lui 2019. Tonurile progresive ale chitarelor in combinație cu complexitatea ritmica si liniile foarte dinamice ale vocii vor aduce un sunet unic pe scena Suceveană. Sonder, ultimul material lansat de trupa, constituie o aprofundare filosofica a existentei umane exprimata prin geniul muzical al formației britanice.

Image result for T e s s e r a c T band

G R I M U S
www.grimus.ro

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Image result for G R I M U S

A L T E R N O S F E R A
https://www.alternosfera.com/

Dupa o pauza concertistica de peste un an, timp in care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera revine la inceputul anului 2019 cu un nou album. Acesta va fi cel de-al VI-lea material discografic si este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la infiintarea trupei. Va invitam sa ascultati albumul live pe scena Bucovina Rock Castle in 2019.

Image result for A L T E R N O S F E R A

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (RO)
https://aflmsmp.bandcamp.com/

  • nu știm dacă vouă v-a plăcut, dar nouă ne-a plăcut și, în consecință, cvartetul bucureștean vine la Suceava să ne explice că așa e-n post-rock: s-a rezolvat, nu se poate…

Image result for Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Mother’s Cake (A)
https://www.motherscake.com/

  • trupa asta reușește cumva să aibă un ritm al ei propriu și să dispară și să apară în momentele potrivite, cu melanjul ei eclectic ce poate fi atât energizant cât și halucinant…o experiență muzicală intensă pentru oricine.

Image result for Mother's Cake

Leprous (comanda albume AICI)(No)
https://www.facebook.com/leprousband/

  • știm că pentru mulți dintre voi, ca și pentru noi, trupa asta nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar așa cum și noi am aflat despre ea de la cineva, poate și prezența acestor geniali norvegieni la Bucovina Rock Castle îi va ajuta pe alții să-și lărgească – mult și deodată – orizonturile muzicale. Pe scurt, stilul formației își are rădăcinile în progressive metal, dar odată cu ultimul album din 2017, Malina, a început să fie mai apropiat de progressive rock. De altfel, acesta este albumul pe care vocalistul Einar Solberg a ales doar să cânte, lăsând la o parte elementele specifice unei voci metal.

Image result for Leprous

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES

Leave a Reply