Vezi Metallica si Foo Fighters la concertul de comemorare a lui Chris Cornell

Chris Cornell, Metallica si Foo Fighters

16 ianuarie a fost o noapte in care toate diferentele au fost lasate deoparte deoarece cativa dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai planetei s-au adunat sub un singur acoperis pentru a saluta cariera legendarului Chris Cornell. Pe scena au urcat trupe precum Metallica (comanda albume AICI)si Foo Fighters (comanda albume AICI) pentru a onora muzicianul plecat dintre noi poate prea devreme.

In setlisturi au fost atat piesele proprii ale muzicienilui dar si coverur. Setlist-ul Metallica a continut piese precum “All Your Lies, “Head Injury” dar si “Master of Pupets
In ceea ce priveste Foo Fighters, acestia auinceput cu “No Atention” de la Soundgarden au continuat cu “Girl Want” de la Devo. Dave Grohl &co. au terminat cu pisa “EverlongFoo Fighters.

Dar ce ar insemna un asemenea show tribut fara colaborari de exceptie. Pe langa cei de la Metallica si Foo Fighters au urcat pe scena si membrii Audioslave, Tom Morellor si Brad Wilk. Cu vocea lui Dave Grohl si cu Robert Trulillo la bass au trecut prin piesa “Show Me How To Live” de pe albumul de debut Audioslave (comanda albume AICI)din 2002.
Au mai urcat pe scena artisti ca Miley Cyrus, Melvins, Ryan Adams, Geezer Butler, Josh Homme, Chris Stapletone si multi altii.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

https://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES