Just Another Lie a lansat single-ul “Cam așa pare”

Just Another Lie – Cam așa pare

Baietii de la Just Another Lie au lansat single-ul “Cam asa pare” Cu acesta ocazie acestia au pun in marea functiune si canalul de youtube Just Another Lie Official. Bagati ochiu si urechea pentru ca va asteapta lucruri interesante.

ase băieți îmbrăcați la cămașă cântă ska, reggae, punk, jazz… adică fapcore. Versuri despre politică, vagina dentata, despre cotidianul românesc, cu ironia și sarcasmul la înaintare. Muzica JUST ANOTHER LIE face mulțimea să sară, să se simtă ca-n Vamă și să mai comande o bere. Între piese publicul transpiră, respiră, se odihnește și râde. Pentru că solistul trupei, George Bonea, e și un artist de stand-up comedy cu sute de show-uri la activ și prezență de spirit la pachet.

Trupa JUST ANOTHER LIE e formată din Marius Alexandru Ion (chitară și chitară bass), Sabin Mihoc (chitară), Cătălin Sauchea (chitară), Andrei Carleciuc (tobe), Georgian Oprea (saxofon) și George Bonea (solist și ukulele). Se implică toți cu inima “skalbastră” în procesul de compoziție, dar de versuri se ocupă George Bonea, în stilul caracteristic.
Band-ul s-a format în 2010 și de atunci a cântat la festivaluri de rock, în cluburi underground, pe scene mici și mari, de la “Porcul de aur” la Arenele Romane, din Timișoara până în Vama Veche.

 

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

https://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES