Implant Pentru Refuz a Lansat Videoclipul Pentru Single-ul CER-PĂMÂNT feat. Catalin de la Coma – Contemporary-Establishment

IMPLANT PENTRU REFUZ feat. CĂTĂLIN (COMA) – CER-PĂMÂNT

Formatia Implant Pentru Refuz a lansat pe data de 8 noiembrie in club Expirat Bucuresti videoclipul pentru single-ul “Cer-Pamant”. Acesta este o colaborare cu binecunoscutul Catalin Chelemen unul dintre vocalii formatiei Coma. Va las in continuare cu “Cer-Pamant”

“Păstrăm şi continuăm linia începută cu “Între Deschis”, cea a featuring-ului cu artişti dragi şi apropiaţi. Noul single, “Cer-Pământ” îl are ca invitat special in featuring pe Catalin Chelemen – Coma. Un prieten vechi şi drag, dintr-o trupă faţă de care ne leagă prietenii “de o viaţă”. Cel de al doilea single extras de pe următorul album Implant pentru Refuz care va fi lansat în 2019 va prinde aripi, inclusiv aripile unui nou videoclip.”

Pentru mai multe fotografii clipuri live si evenimente viziteaza si:

facebook.com/contemporaryestablishment

youtube.com/contemporaryestablishmentro

https://contemporary-establishment.ro/events/

Călătoria Implant pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 8 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.

Trupa a crescut de-a lungul celor peste 23 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant Pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră.

Implant Pentru Refuz înseamnă:
– Octavian “Vita” Horvath – voce;
– Valentin “Freaky”Popescu – chitară voce;
– Razvan “Meshu” Nicov – chitară;
– Czifrak “Pista” Stefan – bas;
– Alexandru Hera – tobe