Breathelast si Gray Matters Si-au Lansat Clipurile in Club Expirat Bucuresti – Contemporary-Establishment

Breathelast / Gray Matters – Double Launch in Expirat Bucuresti

Formatiile Breathelast si Gray Matters si-au lansat ieri seara in Club Expirat Bucuresti cele mai recente clipuri. Breathelast a venit cu ultima parte “Imi Lipsesc” ce inchide trilogia ce contine piesele “Monstrul” Si “Ascuns in pereti” .

Breathelast si Gray Matters Si-au Lansat Clipurile in Club Expirat Bucuresti - Contemporary-Establishment

” În prima parte a poveștii am trezit „monstrul” pentru a ne răzvrăti împotriva unor norme sau condiții ce devin bariere, în a doua i-am dat un nume, prin mania care îl urmărea pe protagonistul bântuit de trecut, ca în a treia parte și ultima, să ne întoarcem la membrii trupei pentru a vedea efectul acțiunilor proprii și deznodământul poveștii întregi.

Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision de către Ivanov Vladimir, el semnând și producția piesei. Videoclipul este filmat și montat de către Anya Dimitrov / BlueCat Studio. Piesa va fi disponibilă pentru streaming / download prin Universal Music Romania.

Site: http://www.breathelast.com
Facebook: https://www.facebook.com/breathelast
YouTube: https://www.youtube.com/user/breathelast
Bandcamp: https://breathelast.bandcamp.com/

Gray Matters au lansat clipul pentru single-ul “Zbor” ce este un featuring alaturi de  Mihnea Blidariu de la Luna Amara. Clipul a fost ilustrat de catre Mihai Bancila bassistul trupei impreuna cu alti doi prieteni.

Breathelast si Gray Matters Si-au Lansat Clipurile in Club Expirat Bucuresti - Contemporary-Establishment

“”Zbor” e despre neputinta omului modern de a-si cunoaste limitele, de a se cunoaste pe sine si de a rupe vraja unei realitati ajustabile in functie de profitul unuia sau altuia. Zbor e despre momentul in care descoperi ca cerul e doar peretele pictat al unui cub in interiorul caruia nu stiai ca traiesti…

Facebook: https://www.facebook.com/graymattersband
YouTube: https://bit.ly/2O2dqxv

Pentru mai multe noutati viziteaza si: https://contemporary-establishment.ro/