H8 A Lansat Single-ul “Trage” – Contemporary-Establishment.Ro

H8 – Trage

Hradcoristii bucuresti de la H8 au lansat un nou single intitulat “Trage”. Piesa face parte de pe viitorul album ce urmeaza a fi anuntat. Pana atunci asculta “Trage” .

H8 s-a format în Ploiești, în iunie 1995. Anul următor susține mai multe concerte în orașul natal, cel mai important dintre ele fiind colaborarea cu formația Paraziții, primul jam-session dintre o trupă hip – hop și una rock din România. Tot în același an este lansată și o casetă demo (DIALECT).

În 1998 H8 participă la Student-fest-ul din Craiova, iar anul următor ajung în București și pe micile ecrane, la Atomic TV și al doilea demo al formației cu ajutorul lui Bogdan Hladiuc (Sin Order), urmat imediat de primul concert din Capitală, care a avut loc în celebrul club BackStage.

Anul 2001 aduce o colaborare a lui Aliosha cu trupa Paraziții, pe piesa Categoria Grea. În perioada următoare au loc mai multe concerte (printre care amintim festivalul de la Sighișoara în care trupa a colaborat cu K-gulă(ex-Racla),și participarea la concertul Atomic Umplugged, din clubul Fire.

În 2003 piesa “Schimbă-ți Atitudinea” apare pe compilatia Sabotaj produsă de Rebel Music,în varianta remixata de către Cheloo (Paraziții). Are loc o sesiune de înregistrări în studioul Vița de Vie, finalizată în 2004 prin ultimul demo al trupei “Ce îți dorești nu poți avea întotdeauna”.

În anul 2006, H8 lansează albumul de debut “Nimic nou”, care combină elemente de hardcore, crossover și alternative. În anul 2009 apare cel de-al doilea album intitulat “Printre voi”, mult mai agresiv față de materialul precedent care aduce un nou suflu în trupă. Din 2006 până în prezent H8 a cântat alături de nume mari ale scenei metal-hardcore internaționale precum Sick of It All, Blood for Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Suicide Silence, Slayer, Madball.

Discografie:

DIALECT (Demo 1996)
Ce îți dorești (Demo 2004)
Nimic Nou (Album 2006)
Printre voi (Album 2008)
Single-ul Gropile (Compilația Balkan Hardcore 2013)
Gri ( Album 2016)

Link-uri unde ii poti gasi:

https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA/

Youtube.com/H8

https://h8official.bandcamp.com

Pentru mai multe noutati viziteaza si:contemporary-establishment.ro/noutati