Nightlosers Live @ Quantic Bucuresti – Galerie Foto – Contemporary-Establishment.Ro

Nightlosers Live @ Quantic Bucuresti

Pentru mai multe fotografii, clipuri live si evenimente viziteaza si contemporary-establishment.ro/foto-concerte

SI

Youtube.com/contemporaryestablishmentro

Nu uita de Like, Share & Subscribe to spread the love for music and local scene! Cheers!

Nightloosers Live @ Quantic Bucuresti - Contemporary-Establishment.Ro
www.contemporary-establishment.roFacebook.com/ContemporaryEstablishmentYoutube.com/contemporaryestablishmentro
« 1 of 42 »

NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cîntă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sînt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.

În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate tarile din europa dar si in orase din SUA si Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).
Discografie
Sitting on the top of the world (1994) – caseta – in curand re-editat pe cd Plum Brandy Blues (1998) – CD Rhythm & Bulz (2004) – CD Cinste Lor (2013) – CD
‘The blues playing was superb, the singing completely authentic: these guys knew what they were doing.’ (Keith Shadwick, The Independent UK)