Eat Your Heart A Lansat Videoclipul Pentru Piesa “Bastard” (feat. Richard Bordea) – Contemporary-Establishment.ro

Eat Your Heart – Bastard (feat. Richard Bordea)

Eat Your Heart este o trupa din Cluj-Napoca si tocmai am lansat un single cu videoclip numit “Bastard” feat. Richard Bordea, chitaristul trupei Grid 33. Suntem o trupa tanara, ambitioasa si determinata, cu un stil muzical ce imbina stilul unor trupe ca Linkin Park, Breaking Benjamin si Asking Alexandria.

Formula curenta a trupei este: Raiu Alex – Voce, Dan Bojan – Chitara, Campean Paul – Bass si Gaciu Paul – Tobe. Fiind toti membrii trupei din Cluj si fiind destul de norocosi incat sa detinem propriul studio, obisnuim sa pierdem zile intregi lucrand la noul material si incercam sa pastram mereu standardele cat mai sus, cu un sound modern si high quality, pe aceste aspecte ne concentram si in ceea ce priveste productia video. In prezent, avem diferite planuri pe care incercam sa le punem in aplicare. In principiu pana la sfarsitul anului vom mai scoate inca 2 single-uri, vom posta “behind the scenes” video pentru toate piesele si tot anul acesta vom realiza o serie de video-uri din studio in care ne vom concentra pe diferite ramuri ale muzicii, de la review-uri pana la tutoriale. Totodata, artworkurile pentru EP si pentru merchandise sunt in lucru.

Pentru mai multe informatii, promo requests, interviuri, contact: Raiu Alexandru, eatyourheartofficial@gmail.com, +40755572583

Pentru mai multe noutati vizitati si: https://contemporary-establishment.ro/category/noutati/