Partizan / Acoustic Sessions 5th Edition @ Encore Club Bucuresti – Contemporary-Establishment.ro

Partizan / Acoustic Sessions 5th Edition

Sambata 30 iunie am fost la Encore Club si am vazut trupa Partizan. Cu toate ca ploaia a lovit din nou baietii au facut ca atmosfera sa fie cu adevarat incendiara si plina de energie pozitiva. |Iti las aici cateva fotografii sa vezi cum a stat treaba. Pentru mai multe fotografii si alte nebunii viziteaza si www.contemporary-establishment.ro iar pentru filmari live viziteaza youtube.com/contemporaryestablishmentro Nu uita de Like, Share & Subscribe to spread the love for music. Cheers!

This slideshow requires JavaScript.

Partizan este o formație românească de muzică rock fondată în București, România în 2001 de Adrian Pleșca, Cătălin „Tobi” Neagu, Florin Barbu și Răzvan Moldovan de la Timpuri Noi. Trupa a dat cinci concerte în acestă formulă, însă până la înregistrarea și lansarea primului album în 2002, Cătălin Neagu și Florin Barbu părăsiseră deja formația.

Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa a câștigat Premiul Muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” și „Cel mai bun videoclip al unei trupe” în 2002, formația fiind nominalizată la nouă categorii în cadrul galei.[1] Tot în 2002. formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act.[2] Formația a mai fost nominalizată în 2003 și 2004 la categoria „Best Live”, din cadrul acelorași premii.

Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan.