White Walls & Gray Matters Live @ BT Live – Control Club – Contemporary-Establishment

White Walls & Gray Matters Live @ BT Live – Control Club

Joi 24 mai am fost si i-am vazut pe white walls si Gray Matters cum si-au desfasurat fortele pe scena din Control Club Bucuresti. A fost primul concert al baietilor de la White Walls in Control si a fost unul reusit, cu multa lume frumoasa si energie pozitiva. O sa las aici cateva poze sa vedeti cum a stat treaba. Pentru mai multe fotografii viziteaza www.contemporary-establishment.ro iar pentru filmari viziteaza http://www.youtube.com/c/contemporaryestablishmentro. Nu uita de Like, Share & Subscribe to spread the love for music.

This slideshow requires JavaScript.

WHITE WALLS este un nume de referință al scenei muzicale de metal, atât la nivel național cât și intenațional, trupa făcându-se remarcată prin showuri pline de energie și intensitate în cadrul unor turnee europene extinse sau performând pe aceeași scenă cu nume de mare rezonanță precum Deftones, Rammstein, Apocalyptica, Meshuggah, Trivium, Bullet For My Valentine, Decapitated, Dimmu Borgir, Motley Crüe, Pain Of Salvation, My Dying Bride și Samael.

White Walls, trupa de progressive metal de la malul Mării Negre și-a făcut apariția în undergroundul românesc în 2009, promovând un proiect muzical care îmbină riff-urile pline de dinamism cu acordurile melancolice, foarte apreciat de presa de specialitate și îndrăgit de publicul rock & metal.

Albumul lor de debut, Mad Man Circus, le-a adus premiul Best Romanian Metal Newcomers la Metalhead’s Best of 2010 și peste 100 de concerte de club, atât în România, cât și în țări precum Ungaria, Polonia, Germania, Olanda, Austria și Malaezia, dar și la festivaluri precum B’estfest, OST Fest, Rock the City sau Maximum Rock Fest.

”Escape Artists”, al doilea album al trupei, lansat în octombrie 2013, a fost mixat de Marius Costache și masterizat de Alan Douches, cunoscut pentru colaborarea sa cu trupe precum Converge, Mastodon, Sepultura, Kvelertak și multe alte nume de referință în zona de metal.

http://fb.com/whitewallsofficial | | http://youtube.com/whitewallsofficial

++++++++

Gray Matters a luat naștere la începutul anului 2014, când cei 4 membri, Laura (voce), Cătă (tobe), Mihai (bas) și Babu (chitara, synth/ sample) au început să construiască un proiect definit printr-o îmbinare inedită de electronic rock cu împletituri de alternative şi metal, un sound original care i-a făcut să se remarce și să fie apreciați de scena rock autohtonă, fiind aleși să reprezinte România la categoria new comers la Sziget Festival 2016.

http://facebook.com/graymattersband | http://graymatters.bandcamp.com |