SoundArt Festival prezinta: KLIMT 1918 -Support act: White Ash – Control Club – 12.05 Contemporary-Establishment

SoundArt Festival prezinta: KLIMT 1918 -Support act: White Ash – Control Club

Sambata 12 mai, Control gazduieste cea de a doua editie SoundArt Festival, un eveniment ce invita toti iubitorii de stoner si progresiv la un weekend de concerte si activitati culturale care se desfasoara in 3 locatii reprezentative din Bucuresti. Pe scena din Control va performa trupa intaliana KLIMT 1918, show-ul lor fiind precedat de concertul bucurestenilor White Ash.

Programul evenimentului:
20.00h open doors
20.30h White Ash live
21.00h Klimt 1918 live

Facebook event
Detalii acces:
Organizatorii SoundArt Festival pun la dispozitia publicului multiple variante de abonamente si bilete, care pot fi achizitionate la pret presale de pe iabilet.ro.
https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827

https://bilete.metalhead.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827/

Klimt 1918 este una dintre cele mai interesante trupe din protofoliul labelului Prophecy si probabil cel mai cunoscut nume al Italiei cand vine vorba de Shoegaze/Rock/New Wave. Cu un sound care imbina melancolia celor de la The Cure si Tears for Fears cu euforia crescendo-urilor post rock si alte influente, Klimt 1918 reuseste sa creeze o atmosfera si o muzica unica.
www.facebook.com/Klimt1918/

www.youtube.com/watch?v=czVuQmb2Oec

Trupa bucuresteana White Ash a luat fiinta in 2009. Site-ul No3.ro ii descria la inceput foarte plastic: “White Ash va aduce un sound modern construit prin reasamblarea intr-un stil propriu a unor elemente muzicale specifice anilor ’70 – ’80, avand la baza o sectiune ritmica simpla si puternica peste care sunt asezate minutios versurile cu tematica existentiala diversa”. Trupa are la activ concerte in cluburile bucurestene si nu numai, alaturi de multe alte nume ale undergroundului autohton cum ar fi AB4, OCS, Luna Amara, Relative, Voodoo, Tep Zepi, The Others, Rain District, Fusioncore, Stonebox, Shoty, etc.
www.facebook.com/whiteashRO
www.youtube.com/watch?v=Qa40gm46Mk4

Pentru mai multe nebunii viziteaza si: https://contemporary-establishment.ro/category/noutati/