RIOT MONK pleacă în turneu – Contemporary-Establishment

RIOT MONK pleacă în turneu

Trupa Băimăreană de alternative metal RIOT MONK pleacă în turneul de promovare al single-ului Orișicui, primul turneu din 2018.Februarie, 2018. Riot Monk lansează primul clip din carieră. Mai, 2018. Riot Monk pornește în turneu pentru a promova single-ul Orișicui. Piesa ne este dedicată în primul rând nouă iar apoi tuturor celor frumoși și alienați care ne urmăresc. Suntem impreună.”

RIOT MONK – Grunge/ Stoner – Baia Mare, România

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, RIOT MONK au început să emită noxe din aria Grunge/ Stoner încă din 2015.

În Ianuarie 2016 lansează primul single ”This Tune” urmat apoi în Mai de lansarea primului EP, original intitulat ”EP1”, care conține 3 piese.

În anul care urmează pleacă în turneu prin România și Ungaria culminând cu un concert la Finala Națională GBOB România unde RIOT MONK devine vicecampioana României.

Mesajul trupei, atât muzical cât și pe scenă, este unul de alienare și nepăsare, rebeliune cu o cauză imaginată și rezolvată cu mult alcool, decibeli și haos. Suntem aici să ne simțim bine și nimic mai mult. Dacă îți plac Alice in Chains și Pantera și îți place să îți dai jos tricoul la mosh pit doar ca să enervezi elita, RIOT MONK te așteaptă la o bere.

ASCULTA SINGLE-UL ‘ORISICUI’ AICI: http://bit.ly/ORISICU

 

Riot Monk sunt:

Radu Iaszberenyi (Radu) – Voce și chitară

Mihai Goth (Mișu) – Chitară, voce și muzicuță

Lorand Czibere (Lori) – Bas și Voce

Alexandru Szendrei (Alec) – Tobe

 

Urmărește-

Facebook – http://bit.ly/RIOTMONK-FACEBOOK

YouTube – http://bit.ly/RIOTMONK-YOUTUBE

Instagram – http://bit.ly/RIOTMONK-INSTAGRAM

Bandcamp – http://bit.ly/EP1-bandcamp

RIOT MONK pleacă în turneu - Contemporary-Establishment

Pentru mai multe noutati viziteaza: https://contemporary-establishment.ro/category/noutati/