ORDINUL NEGRU anunta noua componenta

ORDINUL NEGRU anunta noua componenta

ORDINUL NEGRU anunta noua componenta - Contemporary-Establishment

Pregatindu-se pentru lansarea celui de-al optulea album din cariera trupei, Ordinul Negru anunta noua componenta. Iata ce au avut de spus componentii trupei Black Metal timisorene:
“Au fost doi ani de munca intensa la noul nostru album Faustian Nights. Colegul si prietenul nostru, S nu a avut posibilitatea de a se implica in acest proces atat cat ne-am fi dorit cu totii, pentru ca Ordinul Negru a evoluat in ultima perioada dintr-un proiect intr-o trupa in adevaratul sens al cuvantului, iar distanta dintre orasele noastre a fost un factor important in ceea ce priveste prezenta la repetitii, inregistrari si in alte proiecte in care ne-am implicat.
S va fi in continuare invitatul nostru in concerte live live de fiecare data cand vom avea ocazia. Deasemenea tinem sa ii multumim pentru inregistrarea unor parti de voci pe o piesa de pe noul album, asa ca suntem siguri ca si in viitor va ramane implicat in activitatea trupei Ordinul Negru.”

ORDINUL NEGRU anunta noua componenta - Contemporary-Establishment

Noua componenta este:

Fulmineos – guitars, vocals
Urmuz – guitars, vocals
Orthros – bass
Putrid – drums and percussions

ORDINUL NEGRU anunta noua componenta - Contemporary-Establishment

Albumul anterior al trupei, Sorcery of Darkness, a fost lansat la sfarsitul anului 2015 in colaborare cu Loud Rage Music si a primit aprecieri extrem de pozitive atat din partea fanilor genului cat si a presei de specialitate.Sorcery of Darkness este in continuare disponibil aici:

– varianta CD: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness
– varianta digitala: http://shop.loudragemusic.com/ordinul-negru-sorcery-of-darkness

Pentru mai multe noutati despre artistii tai preferati acceseaza si: https://contemporary-establishment.ro/category/noutati/