D-l Goe a invatat sa ruleze – Videoclip

D-l Goe a invatat sa ruleze

Dupa decenii de captivitate intre copertile de carte, personajul lui Caragiale a crescut, a facut o nebunie si a sarit din nuvela in Bucurestiul lui 2018.
Cand Rulez (Ma gandesc la tine), ultimul clip al baietilor de la D-l Goe, este ultimul single din seria “Momente si schite”, perioada inceputa cu “Parol”. Acest clip face tranzitia catre o noua etapa din viata trupei, Dl. Goe crescand, inevitabil se indragosteste si ii place sa ruleze tutun, idei, stari si sentimente.
Clipul a fost filmat in noiembrie 2017, regia fiind semnata de catre Valentin Sturzu (Bimus). “Intr-o seara am porni prin oras si am incercat sa surprindem mai mult decat o stare decat un fir narativ, o ratacire a fiecaruia in urban”.

Pentru anul acesta D-l. Goe lucreaza la albumul de debut “Tineri, sambata, Duminica”, povestea oricarui tanar ghidat de doua mari curente: postcomunism si consumerismul de secol XXI.

Tema viitorului album este idila dinte D-l. Goe, un tanar care a invatat sa ruleze si Aida, cu care hotaraste sa fuga in lume.

D-l Goe înseamnă:

Dani Ionescu – Voce, Clapa, Chitara, Muzicuță

Andrei Dobos – Chitara

Andrei Zamfir – Bass

Horea Suciu/Șerban Balaban – Cajon, Percuție

Valentin Narcis Sturzu – clape

Pentru mai multe noutati despre artistii tai preferati acceseaza: https://contemporary-establishment.ro/category/noutati/