Jack of All Trades au lansat Clipul pentru piesa “O ora din viata mea”

Jack of All Trades au lansat Clipul pentru piesa “O ora din viata mea”

Baietii de la Jack of all Trades au lansat videoclipul pentru piesa “O ora din viata mea” . Lansarea clipului s-a desfasurat in cadrul unui concert sustinut in J’ai Bistrot Bucuresti pe 19.04. Check it out!

Intr-o atmosfera intima si inconjurati de multi prieteni, Jack of all trades a lansat aseara, asa cum ne-au promis inca de anul trecul, primul videoclip din 2018, pentru piesa “O ora din viata mea”.

Materialul, de a carui imagine s-a ocupat Stefan Mihai Conciu si Bazavan Ion (Baza Fotograf), o are ca si protagonist pe Andreea Ruse si a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, pe care le veti putea recunoaste cu usurinta.

“In anul 2016 am inceput alaturi de Stefan Conciu filmarea unor timelapse-uri pe care le puteti regasi in clip. Ulterior, timpul a mai trecut si in familia noastra s-a alaturat si Andreea Ruse care atunci cand a auzit prima data piesa cantata doar cu o voce si chitara acustica a inceput sa planga. Atunci ne-am dat seama ca am gasit protagonista clipului.

Prin piesa in sine, dorim sa vorbim despre empatie, despre faptul ca absolut fiecare strain care trece pe langa noi are o poveste la fel de intriganta si apasatoare ca si a noastra.”

Evenimentul din 19 aprilie a reprezentat, de asemenea, introducerea unui nou component al trupei – Andrei Chirițescu, care ii ia locul lui Geo Statie la chitara bas, precum si prezentarea lui Radu Irimia, care va canta alaturi de Jack of all trades la chitara, incepand de luna viitoare.

JACK OF ALL TRADES, e un proiect independent de rock alternativ romanesc, la granița dintre underground și mainstream.

Jack of all trades inseamna: Alex Teodorescu (chitară și voce), Andrei Chiritescu (chitară bas) si Mădălin Duca (percuție), dar si Stefan Mihai Conciu, Bazavan Ion, Andreea Ruse, Ioana Dorneanu si toți ceilalți prieteni care, intr-o oricat de mica măsura s-au implicat si se implica in dezvoltarea proiectului. Au fost live pe radio și au sustinut concerte atat ca main act, cat si in deschiderea unor trupe mai mari. Recent au cantat în Quantic, Fabrica și în deschiderea Partizan în club Mojo.

Trupa abordează mesaje cu subiecte multiple, cu influențe din mai multe stiluri muzicale ce gravitează în jurul unei tobe apăsate și a unei chitari cu distors. Totodată, subliniaza si ideea de polivalenta in tot ceea ce inseamnă activitatea muzicala: aranjament muzical, producție audio, mixing, mastering, scenariu, regie și montaj, totul realizat „in the house”.

Pentru mai multe noutati viziteaza si: contemporary-establishment.ro/noutati