Crize a Lansat MURMUR

Crize a Lansat MURMUR

Trupa bucuresteana CRIZE a lansat un lyrics video pentru piesa “Murmur”. Videoclipul a fost realizat de catre Adrei Ionut / DHOPE Design.  Check it out!

Bio

In primavara lui 2001, CRIZE a inregistrat primele piese, a avut primele concerte, primele aparitii TV si in presa.
In 2002 a inregistrat primul EP – Refulari si a lansat primul videoclip – Sk8.
2003 si 2004 au fost ani cu multe concerte, s-au compus piese noi, au avut loc schimbari de componenta.
In primavara anului 2005, trupa lanseaza al doilea videoclip – Cadere Libera, si inregistreaza albumul The New Beginning, lansat in toamna aceluiasi an impreuna cu al treilea videoclip – Myself.

2006

2006 a reprezentat o noua etapa in istoria formatiei: in iunie sustine un recital in deschiderea concertului Deftones, in vara are loc primul Do It Yourself Tour, apare clipul live Forever Yours si se lanseaza EP-ul For the Damned. La inceputul lui 2007, videoclipul piesei Evil deschide drumul pentru un an plin de concerte, incheiat in decembrie cu turneul Unholy Crizemas Days. Inregistrarile pentru noul album au facut ca trupa sa nu concerteze in 2008 decat la Noisefun Fest, acesta fiind si ultimul concert al formatiei pentru urmatorii 3 ani.

La 10 ani de la inceputuri, in vara lui 2011, CRIZE revine pe scena pentru un concert alaturi de formatia Parkway Drive.
In 2012, pe 23 noiembrie, CRIZE a sustinut un concert cu toti membrii care au facut parte din componenta si au cantat piese de pe toate materialele discografice de pana atunci. In deschiderea evenimentului au concertat trupele in care activau membrii CRIZE: Breathelast, Shesdead, M 51.
La inceputul lui 2014 a aparut piesa Busola, inregistrata acustic, o incalzire inaintea pieselor noi la care trupa lucreaza in prezent.

Cu doua piese noi lansate oficial, in toamna lui 2016 si la inceputul acestui an, Cautarea si Umbra, CRIZE ii are in componenta actuala pe Shole (voce), Andi Stefanescu (chitara), Mircha (synths), Vladimir “Ginger” Mihulescu (tobe) si Vicentiu Alex (bass), cinci muzicieni ale caror background-uri si aptitudini i-au adus si readus impreuna. Activitatea din ultimele luni inseamna atat aniversarea a 16 ani de existenta a trupei, moment marcat de concertul din data de 6 mai si gazduit de clubul Fabrica, cat si continuarea inregistrarii pieselor pentru noul material discografic CRIZE.

Pentru mai multe noutati viziteaza si: contemporary-establishment.ro/noutati