Corey Taylor, Clown + Alti Membri Slipknot Anunta Lansarea unui Nou Proiect – Contemporary-Establishment

Membrii Slipknot anunta lansarea unui nou proiect

Vocalistul Slipknot,  Corey Taylor, percuționistul Shawn ‘Clown’ Crahan, chitaristul Jim Root și DJ Sid Wilson intenționează să lanseze un album împreună. Înregistrată în timpul sesiunilor “All hope is gone”, melodiile vor vedea în sfârșit lumina zilei, după cum dezvăluie Clown într-un nou interviu.
Una dintre piesele destinate proiectului este “Til We Die”, prezentată în ediția digipak a “All Hope Is Gone”. Acest lucru ar putea sugera direcția acestui nou proiect, pe care Clown spune că nu era gata să-l puna in aplicare … până acum.

“Există o colecție de melodii care au fost înregistrate, 11 cred. Le-am ținut de 10 ani pentru că la momentul acela nu era ce trebuie dar acum vă anunț acum că e bine”, spune Clown pentru Metal Hammer. “Este Slipknot? Nu, nu este Slipknot. Sunt patru membri Slipknot? Da. Sunt patru membri Slipknot. Este muzica scrisa in acelasi timp cu “All Hope Is Gone”? Absolut.”
El continuă: “Există o mare colecție de melodii, este chiar uimitoare, este atât de uimitore încât a trebuit să fie tinuta pentru momentul potrivit, au trecut 10 ani. Nu va fi unul dintre acele materiale care sa creeze confuzie. Adevarul este ca mai devreme sau mai tarziu oamenii trebuiau sa afle despre acest proiect. Am petrecut mult timp lucrand la acest paterial, inregistrat, mixat masterizat. Este un material excelent”

Nu s-au anuntat inca detaliile sau alte planuri despre lansare dar Slipknot se pregatesc se pare pentru turneu in 2019. Pana atunci pe 7 decembrie va fi lansat editia aniversara de 10 ani a albumului “All Hope Is Gone”

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

https://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES