Rammstein Pregateste Lansarea Unui Nou Album in 2019 – Contemporary-Establishment

Rammstein – Ablum Nou

Anul 2019 se anunta a fi un an bun pentru muzica rock. Chtaristul trupei germane Rammstein a dezvaluit recent ca albumul lor mult asteptat va fi lansat in anul 2019. Colegul sau de trupa, chitaristul Richard Kruspe tohmai a oferit detalii suplimentare privind modul in care se desfasoara inregistrarile pentru noul album. Kruspe care promoveaza de asemenea albumul “A million Degrees” de la proiectul Emigrate a dezvaluit pentru Rock Nations Radio ca luna viitoare ma incepe mixing-ul pentru noul album Rammstein. El a afirmat de asemenea ca desi Emigrate are de asemenea materiale noi, probabil nu vor fi promovate deoarece activitatile de promovare ale trupei Rammstein vor creste anul viitor.

Rammstein Pregateste Lansarea Unui Nou Album in 2019 - Contemporary-Establishment

“Eu chiar nu am timp pentru asta. Ma duc in Los Angeles la mijlocul lunii decembrie pentru a mixa albumul Rammstein.” A declarat Kruspe. ” Dupa aceea vom pregati turneul, iar apoi vom fi in turneu de promovare pentru urmatorii 3 ani.”

Vorbind despre lansarea noului album Rammstein, Kruspe a adaugat: ” Din punctul meu de vedere sunt foarte multumit de procesul de productie al acestui album, deoarece am reusit sa ne obtinem relatiile personale cu membrii trupei. Din punct de vedere muzical este mai bogat atunci cand vine vorba de melodii si armonii.”

Rammstein lucreaza la noul album cu producatorul Rich Costey. Acesta va fi primul lor album de studio din 2009 Liebe Ist Fur Alle Da.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

facebook.com/contemporaryestablishment

https://contemporary-establishment.ro/events/

youtube.com/contemporaryestablishmentro

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => https://goo.gl/4T8BES