Breathelast – Valor of Knife Deep Conversation – Official Lyric Video

Breathelast - Valor of Knife Deep Conversation - Official Lyric Video
Spread the love
Breathelast – Valor of Knife Deep Conversation – Official Lyric Video

Baietii de la Breathelast au lansat un nou lyric video pentru piesa “Valor of Knife Deep Conversation”. Aceasta face parte de pe albumul “All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away” ce urmeaza a fi lanstata pe 13 februarie in Club Control Bucuresti. Pana atunci sa ne bucuram de cel mai nou clip al baietilor.

Link eveniment: Breathelast – Lansare album – Support by Andrei Irode

Breathelast

Breathelast este o formatie de rock metal cu diverse influente, din Constanta – Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Trecuta prin cateva schimbari de componenta, formatia rezista si isi promoveaza muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare “pe viu”, trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza “sound” ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul “Maluri” ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast, acestui material urmandu-i “Monstrul” si “Ascuns in pereti”, ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime doua piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va incheia in 2018.

In tot acest timp, trupa a pregatit primul lor material de cursa lunga ( dupa self titled 7 tracks si split ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Pentru mai multe noutati acceseaza link-ul: Contemporary-Establishment/Noutati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *