Byron || Bucium Live in Quantic Bucuresti – Galerie Foto

Byron || Bucium Live in Quantic Bucuresti - Galerie Foto
Byron || Bucium Live in Quantic Bucuresti – Galerie Foto

Vineri 26 ianuarie am fost in Quantic Bucuresti si i-am vazut pe cei de la Byron si invitatii lor Bucium. Atmosfera extraordinar de prietenoasa cu public numeros si voie buna. Las aici fotografiile sa vedeti cum a stat treaba. Pentru mai multe fotografii si alte nebunii vizitati www.contemporary-establishment.ro/Foto-Concerte iar pentru clipuri mai mult sau mai putine dubioase, de pe la concerte adunate vizitati canalul de youtube: Youtube.com/ContemporaryEstablishment. Like, Share, Tagg, Subscribe nu stica nimanui. Cheers!

Byron || Bucium Live in Quantic Bucuresti

“Experienţa unui concert byron este inedită, creativitatea muzicală fiind la un nivel maxim. Din când în când, trupa face și concerte de improvizaţie, spectaculosul primând la astfel de evenimente.
Când byron au avut primul concert, pe 1 decembrie 2006 (sold-out la Lăptăria Enache), solistul și compozitorul Dan Byron era deja cunoscut pe scena alternativă românească grație activității în trupe precum Urma și Kumm. Ceilalți membri nu erau nici ei străini scenei rock – de exemplu 6fingers (clape) era activ la nivel european cu trupa de metal Magica. În timp, byron şi-au definitivat sound-ul cameleonic, bucurându-se în prezent de o sonoritate recognoscibilă la intersecția unor genuri precum alternative rock, art rock sau progressive.”

byron înseamnă:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu “6” Mitrofan – voce, clape, chitară
Dan Georgescu – chitară
László Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe

www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic

Invitaţi speciali: Bucium

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.

Prin fiecare show și piesă, ascultătorii pot regăsi puritatea copilăriei, în care se ascultă basme, explorându-se un univers fantastic. Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale.

Bucium înseamnă:

Alexa Milea – vioară;
Andi Dumitrescu – chitară, voce, clape, instrumente de suflat;
Cristian Răducanu – tobe;
Mihai Balabaș – vioară, chitară;
Robert Ardeleanu – chitară bas.

http://youtube.com/c/BuciumRomânia
https://www.facebook.com/Bucium/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *