:umbra a Lansat Clip Pentru Piesa Imperfect

Bucurestenii de la Umbra au lansat clipul pentru piesa ” Imperfect”. Inregistrarile, mix-ul si master-ul piesei au fost facute in Cutover Studio. Enjoy!

:umbra aparține unui nou val de nume ale scenei undergroundului. Într-un peisaj artistic nelipsit de clişee, cei din :umbra reuşesc să surprindă printr-un sunet nou, puternic, dens, caracterizat de armonii dimensionale, linii melodice de rock alternativ/ indie, schimbări surprinzătoare de ritm, de la ritmuri închegate, aşezate, executate din scurt la explozii ritmice şi melodice din partea tuturormembrilor trupei. Cei din :umbra abordează un stil modern, dar amintind, când şi când, că există blues, post-rock şi grunge.

Cu toate că stilul este unul simplu, complexitatea muzicii lor – Mihai, Matei, Stere, Alex – se resimte în sunetul diversificat, în stările pe care muzica lor le creează şi în măiestria cu care cei patru îşi cântă piesele.

Trupa vede aparițiile live ca pe cea mai bună armă a lor, experiența publicului cu formația fiind una personală, muzica celor din :umbra reuşind să creeze un mediu intim, în care se trăieşte intens şi în care se acordă atenție.

Stilul şi mesajul sunt simple; abordarea muzicii şi felul în care trupa :umbra o gândeşte, acesta este elementul nou, caracteristica origina(r/l)ă care scoate această formație în evidență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *