ROLAND SPD.ONE PERCUSSION PAD

UN MOD MAI SIMPLU DE A ADAUGA SUNETE AUTENTICE DE PERCUTIE

Roland – Spd.ONE Percussion este un nou tip de pad de percutie digital, ce permite oricarui muzician sa adauge sunete autentice de percutie la interpretarea sa muzicala. Acesta contine 22 de sunete realiste de percutie inclusiv premier, toba mare, fus, cinel, tamburina si multe altele, si chiar puteti importa probpriile date in une din cele 12 banci de sunet pe care le contine. Pe Roland SPD.ONE se poate canta cu betele de tobe sau maini iar setarile trigger-ului sunt usor si foarte intuitive de facut.

Alimentat de batetii sau acumulator AC, SPD.ONE poate fi folosit pe masa, pe podea sau montat in in kit-ul vostru de percutie avand un adaptor special. Operatiunea este simpla si o poate face orice muzician chiar si cei mai putin tehnici; prin folosirea celor patru potentiometre puteti schimba volumul, balansul si multe altele. Fie ca esti tobosar, percutionist, DJ, sau vocalist, SPD.ONE PERCUSSION, este un mod simplu si flexibil de a va extinde paleta de sunete si a va revigora interpretarea live.

spd_one_percussion_top 1

spd_one_percussion_hands_hero 2

PAD DE PERCUTIE DIGITAL PE CARE SE POATE CANTA CU BETELE, MAINILE SAU PICIOARELE

Fiecare muzician este unic, iar instrumentul trebuie sa iti completeze stilul de creativitate si interpretare. SPD.ONE PERCUSSION va permite sa cantati oricum doriti; pe acest pad digital se poate canta cu betele de tobe, mainile si chiar picioarele. In plus puteti adjusta setarile de sensibilitate si declansare ale trigger-ului in numai cateva secunde folosind cele doua cadrane de comanda de pe partea laterala a unitatii. Tobosarilor si percutionistilor  le va placea faptul ca dipozitivul este solid si faptul ca pad-ul are nivelul de ricoseu al batului foarte natural, chitaristii in pot folosi pe ca si stompbox de percutie in pedalboard, si practic orice muzician poate canta pe el fara dureri de degete la sfarsitul concertului.

spd_one_percussion_instruments_hero 3

ADUCETI INTRUMENTE CE NU POT INCAPEA INTR-O GEANTA LA CONCERTUL VOSTRU

Roland SPD.ONE contine 22 de sunete. Fiecare este o reproducere fidela a unui sunet acustic, astfel puteti folosi intrumente pe care nu le-ati putea aduce in mod normal inclusiv tobe mari, premiere, gonguri si chiar timpane. Cu toate ca un shaker este mic si transportabil acestui ii este necesar un microfon de amplificare pe scena. SPD.ONE PERCUSSION va poate aduce un sunetul shaker intr-o melodie si complet alt instrument in urmatoarea dumneavoastra melodie. acum este mai simplu si mai flexibil ca niciodata sa adaugati intrumente de acompaniament la piesa voastra.

spd_one_percussion_easily_fit_hero 4

SE POTRIVESTE USOR IN ORICE CONFIGURARE DE INSTRUMENTE

SPD.ONE PERCUSSION este suficient de compact pentru a se incadra in configuratia dumneavoastra existenta fara a fi nevoie sa schimbati pozitia celorlalte elemente. Cu ajutorul adaptorului de montare inclus, puteti fixa cu usurinta padu-ul pe un fus, cinel sau tum sau chiar pe un stativ standard de microfon. Se poate canta pe SPD::ONE si fara a fi montat pe nimic, pur si simplu pus pe o masa, pe podea sau pe orice suprafata solida.

spd_one_percussion_portable_hero 5

PORTABIL SI USOR DE TRANSPORTAT

Puteti lua SPD::ONE ori de cate ori doriti si oriunde datorita dimensiunii sale compacte si functionarii pe baza de baterii. Este suficient de usor pentru a fi pus intr-o punga sau intr-o cutie de instrumente si suficient de robust pentru a calatori datorita constructiei sale metalice. Puteti chiar sa va jucati si sa creati propriile dumneavoastra sunete, in miscare prin intermediul castilor si sa le folositi in set-list-ul din noaptea respectiva.

spd_one_percussion_easy_control_hero 6

CONTROL USOR PRIN FOLOSIREA CELOR PATRU POTENTIOMETRE

Folosirea SPD::ONE PERCUSSION este foarte simpla. Nu exista submeniuri complexe sau secvente de butoane – alegeti doar sunetele dumneavoastra prin rotirea selectorului de banci in oricare dintre cele 12 pozitii. Cu doar patru butoane principale de pe panoul frontal tot ce aveti nevoie aveti la indemana inclusiv capacitatea de a personnaliza sunetele, de a regla volumul general si de a adsusta balansul in timp real.

spd_one_percussion_performance_hero 7

IMBUNATATITI PERFORMANTELE DUMNEAVOASTRA CU AJUTORUL IMPORTULUI DE DATE

SPD:ONE PERCUSSION este incarcat cu sunete grozave dar uneori pur si simplu doriti sa folositi propriile sample-uri create de dumneavostra. Prin USB puteti importa fisiere audio WAV de pana la 5 secunde pur si simplu prin operatiune drag and drop. Sunetele dumneavoastra pot apoi fi modificate la fel oricare dintre sunetele prestabilite utilizand butoanele de reglare si efect. Daca doriti sa folositi sunete mai lungi de 5 secunde cautati SPD::ONE WAV PAD dedicat, care poate gestiona pana la 4 GB de sunet WAV.

spd_one_percussion_daw_hero 8

COMPACT CONTROLLER MIDI PENTRU PRODUCTIA DE MUZICA DAW

Datorita suportului icorporat USB – MIDI, SPD::ONE PERCUSSION poate fi folosit pe post de controller digital compact pentru un computer DAW. Acesta ofera o modalitate excelenta de a reda sunete bazate pe software si de a va imbunatati productiile cu track-uri realiste MIDI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *