Paradox Theory, Full Tones X Cosmo, Reanimated in Zeppelin Constanta pe 6 Mai

Sambata 6 mai in Zeppelin constanta va avea loc un concert cu trupele : Paradox Theory, Full Tones x Cosmo si Reanimated, din Constanta.

Trupa Paradox Theory este o trupa de rock alternativ din Constanta. Aceasta a avut o evolutie radicala pe parcursul modificarii componentei. Au sustinut concerte semnificative in cluburile rock din Constanta. A fost formata la data de 21 decembrie 2012 in Constanta, fondatorii fiind Teodor Corceanu si Sebi Stamen, amandoi cantand la chitara. Dupa mici modificari a componentei, Sebi a inceput sa fie noua chitara bass, in timp ce postul de chitara ritmica a fost ocupat de catre Andreea Ciolache. In aceeasi perioada isi face aparitia si solista trupei, Maria Modoran, formandu-se o formula stabila. Ulterior, tobosarul a plecat si a fost inlocuit de catre fratele mai mic a lui Teodor, Cosmin Corceanu. In anul 2015 cei doi fondatori parasesc trupa, fiind inlocuiti de catre Andrei Abageriu (Chitara Bass) si Sfircea George (Chitara Ritm), Andreea luand locul lui Teodor.

Full Tones x Cosmo
Gen
Alternative Rock

Membrii formaţiei
Blaga Matei | Dumitrache Cătălin | Vendura Andrei | Bosinceanu Andrei | Mihacea Alexandru

Trupa Reanimated s-a format in luna octombrie a anului 2016 si ca oricare altele, a intalnit multe schimbari.. Suntem determinati sa mergem pana la capat si sa evoluam, caci nu vrem ca muzica sa fie doar un hobby si ne dorim sa traim aceste momente alaturi de voi. Pasiunea nu se discuta, ea se traieste in ritmul fiecarei melodii.
Membrii trupei:
Mara-tobe
Dana-bass
Livia-vocalista
George-chitara

Responsabil cu atmosfera de dupa concert va fi Dj Kris.
Pretul biletului va fi de 10 lei

17972346_413274029034636_3606274948271464015_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *