Altar Live in Club 13 Constanta pe 22 Aprilie

Sambata 22 aprilie concert ALTAR in CLUB 13 ! Titanii rockului romanesc revin in Constanta dupa 5 ani cu un show rock pe cinste!

 

Infiintata in anul 1991 la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa 26 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
Pentru concertele din 2017, ALTAR pune in scena “Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international ce nu trebuie ratat!

Opening act TBA

Pret bilet 35 lei
Biletele se pot achizitiona in avans de la bar!
Numar locuri limitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *