Target au lansat un preview al viitorului album

Baietii de la Target au lansat pe soundcloud.com un preview pentru viitorul lor album ce va fi lansat la sfarsitul anului 2017. Acesta contine parti din 6 piese ce se vor gasi  pe materialul discografic pe care il asteptam cu nerabdare. Enjoy!

TARGET este o formatie de hardcore-metal din Deva, formata in toamna anului 1998, singurul membru fondator ramas fiind IONUT OLARIU –voce
In urma castigarii festivalului SAMFEST 1999 trupa inregistreaza un mini EP cu piesele JUMP si MASK.
Tot in aceeiasi perioada are loc si o colaboare rap-metal cu Romichete de la GETTO DACI.
In 2003 odata cu aparitia lui Adrian Uritescu la chitara bass se schimba si genul muzical in nu-metal, se filmeaza si un prim videoclip la piesa FA SI TU CEVA.
http://www.youtube.com/watch?v=Y1nefYb8XR8
In perioada 2004-2006 TARGET participa la majoritatea festivalelor importante (STUFSTOCK, FAN FEST, STUDENTFEST, TOP T, ROCK LA MURES, HEARTROCK etc. )
Din 2007 pana in 2009 datorata plecarii a 3 membrii, TARGET ia o pauza, dar din dorinta de a continua ceea ce au inceput, Ionut impreuna cu Adrian cauta solutii la aceasta “criza”. Astfel in 2009 trupa se reintregeste, Adrian trece la chitara iar stilul abordad devine hardcore – metal
Cu sprijinul BELEVION , TARGET are in sfarsit parte de un spatiu de repetat care ulterior se transforma si in studioul trupei. Aici se inregistreaza si primul EP I’m DONE la care se realizeaza si un videoclip, toate acestea fiind realizate DIY.
http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM
Din dorinta de a infaptui ceea ce visam, continuam aceasta “lupta” de a nu renunta si de a demonstra faptul ca se pot face lucruri mari cu resurse minime, atata timp cat exista vointa si daruire.
Din 2009 pana in prezent TARGET participa la majoritatea festivalelor importante si sustine un numar mare de concerte in cluburi .
In prezent TARG3T promoveaza primul album de studio FACEBURN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *