Competitie Mortal Kombat X // Concert Cardinal, UnableKain, Shades of Indigo, Block 6 @ Club 13 Constanta

Constanta gaming comunity va intampina in data de 8 aprilie cu o competitie de gaming “Mortal”, marca Mortal Kombat X, la gazda noastra epica, Club 13 ! Competitia se va desfasura intr-un mod clasic, setarile putand fi modificate de fiecare participant in parte inainte de “Finish Him” !
Atentie !
Competitia va fi acompaniata de o batalie de premii, care mai de care, formand o tombola Mortala la finalul serii care incinge atmosfera pentru intrarea tinerelor trupe marca Club 13 si anume Cardinal, Unablekaine,Shades of Indigo si block 6 !

Cardinal – Garage/Stoner
CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și crescut într-un mediu ostil, pe plaje reci, departe de farmecul caracteristic orașului.
Format din 4 elevi de liceu, ei vor aduce pe scenă tot ce au mai bun de oferit și vor pune accentul pe noul lor material de studio, care propune o explorare mult mai amplă a muzicii psych total distorsionate.
Victor – bass/vocals
Daniel – guitar/vocals
Marko – guitar
Vlad – percussion

UnAbleKain – Progressive/Nu Metal
Unable Kain este un mix de stiluri, aduse de fiecare din componentii trupei, adaugand o nota personala sound-ului intregii trupe. Formată la începutul anului 2015, ei au reușit să aibă peste 30 de concerte până în prezent, și au cântat în orașe precum București, Tulcea și Târgoviște,alături de trupe precum Jinjer, White walls si Lupu cel rau. La ora actuala trupa lucreaza la un album de 9 piese.
Voce – Felix Gheorghe
Chitară – Andrei Dincă
Bas – Alexandra Sandu
Tobe – Andrei Ispas

Shades of Indigo – Alternative rock
Shades of Indigo sunt o trupă de rock alternativ, ce a luat naștere în Constanța. Au deschis pentru diverse formații, însă au susținut și concerte propri. Aceștia au în repertoriu atât piese propri cât și cover-uri.
Larisa Vana – Vocals
Marius Chirila – Guitar
Oanta Mihai – Bass
Eusebio Raducanu – Drums
Radu-Adrian Mihai – Keys

Block 6 – Alternative/Post-rock
Înființată la începutul verii anului 2015, Block 6 este o trupa ce abordeaza genul alternativ,cu influențe indie, având atât piese proprii cât și cover-uri.
Voce – Iulia Cataloi
Tobe – Calin Dumitrescu
Chitară – David Tirboiu (Gh)
Bass – Ruxandra Botezatu

Taxa competitie: 20 lei
Bilet concert: 20 lei
Bilet tombola: 10 lei

Atenție!!!
Accesul la competiție este plătit doar de participanți. Biletul pentru concert este diferit de cel pentru competiție.

17621878_1904376309806381_6947751742122536840_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *