I’m the Trip lanseaza A True Story About Vampire Love

Prin “A True Story About Vampire Love“, “I’m The Trip”reuseste sa-si lase amprenta pe scena muzicala romaneasca si nu numai. Il poti asculta zile in sir, in drum spre munca, in timp ce citesti, sau in orice alt moment al zilei, si ai sentimentul ca ce asculti it’s new and powerfull.

sysound

“I’m the Trip” a cantat prima oara in 2012 si este rezultatul mai multor colaborari, unele din prezent (Mihai Patan – Clape) , altele din trecut ( Daniel Isaila – Tobe , Adi Seven – Bas ) componenta actuala a trupei fiind formata din Gabriel Bucurstan (Chitara si Voce ), Adrian Ban ( Tobe ) , Sarkadi Gabriel Chitara , Dragos Zaplitnei (Bas ) . “A True Story About Vampire Love” este rezultatul a 4 ani de compozitie inregistrarile avand loc din luna martie 2016 si finalizandu-se in iulie , acelasi an la studioul Sysound din Bucuresti .Mix-ul s-a realizat tot in studio-ul Sysound iar masterul la VargasMaster,New York.

neve

 

Latch onto love

A True Story About Vampire Love este o poveste despre vampirism , despre cum viata poate sa absoarba din tine tot ce e mai bun pana ramai ” a sad and lonely man…lonely like my father ” iar iubirea este singura care poate schimba realitatea care se aseaza in fata usii, intr-un realism magic, unde Ursula isi scutura cearsaful pe balcon, iar praful schimba in culori, blocurile anoste. Culorile sunt in cazul nostru, dinamica si energia transmise chitara de bas de percutie iar vocea lui Gabriel, un mix soft intre Nick Cave si Michael Gira intregeste atmosfera,oferindu-i caldura.

salut

The Soundtrack of our Bodies Colliding

Done si Play sunt melodii care se desfasoara intr-un ritm alert cu o linie de bas repetitiva complementara tobei iar chitarile urmaresc o linie ritmica simpla totul lasand impresia unui univers neprelucrat, unde timpul exista doar pentru ca Stephen Hawking a scris “O scurta istorie a timpului”.

Afection Comes in Alternative Fashon

Blind Date, Never Ending, KillBuzz, Try, sunt melodiile care au cea mai pronuntata linie alternative, unde chitarile se completeaza permanent, iar linia muzicala si ritmul ne pot duce cu gandul la cateva melodii de inceput a celor de la Queens of The Stone Age.

 

sysound

Heart Pulse Drum Cadence

Love Jones si I Just Want sunt compozitiile in care se simte cel mai pronuntat experimentul si continutul bogat de elemente si stiluri diferite, tobele fiind cele care pastreaza ritmul specific celorlalte track -uri.

 

Emotions Amplify when Music Drive

Things you do for the last time este melodia cu care poti pune punct si il poti pune cat mai apasat ; este melodia cu care poti incheia orice.Tempo-ul scazutriff-urile apasate, versurile care, luate pe bucati, ar putea fi nume de formatii post-rock, incheie povestea vampirica intre doi oamnei care incearca sa se adapteze unei societati vulnerabile si in continua schimbare .

 

Text:Krista Szocs

Pe I’m The Trip ii puteti gasi pe :

Home

https://www.facebook.com/imthetrip/

https://www.youtube.com/channel/UCbUImztIUemFoq0U690lFLw

https://www.instagram.com/imthetrip/

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *