Days of Confusion au lansat clipul piesei “Memories From my Future Lives”

Bietii de la  ” Days of Confusion” si-au lansat clipul la piesa”Memories from my future lives”.Materialul video a fost produs de “Imagerie Film”.

Director: Cristian Pop
D.O.P.: Constantin Ene & George Maftei,
Post production: Bogdan Orcula
Executive producer: George Maftei
Make-up artists: Iris Danciu & Raluca Craciun

“Este oficial – noul nostru videoclip s-a lansat! Memories From My Future Lives este cel de-al patrulea single de pe primul album Days of Confusion, ce urmează să se lanseze în februarie 2017.

“Ultimul nostru material este povestea unei călătorii. Poate fi vorba de călătoria pe care o face conştiinţa fiecaruia dintre noi, deoarece cu toţii avem parte de întâlniri ce pot fi puternic simbolice. Personaje – tentaţii care testează la maxim resursele fiinţei noastre. Experienţe profund traumatice, care însă, la sfârşit ne pot lăsa cu mai multă lumină. Odată ajunsă aproape de final, conştiinţa acceptă că trebuie să meargă mai departe, părăsind corpul fizic, urmând probabil să renască într-o altă formă, în alt ciclu, în altă poveste. Ce iubim noi la Memories From My Future Lives este faptul că pune în act un motiv central Days of Confusion. Eu interpretez fie conştiinţa în videoclip, fie muzica, alături de colegii mei – dar amândouă reprezintă o invitaţie adresată vouă. O invitaţie la oglindire în poveştile şi trăirea noastră artistică.” spune Cosmin Lupu. Multumim tuturor celor care au facut ca realizarea acestui clip sa fie posbila! #MemoriesFromMyFutureLives #DaysofConfusion “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *