Breathelast si materialul acustic

 

 

Rechinii de la Breathelast au dat astazi un comunicat despre viitorul album acustic ce il vor lansa.Stay tuned!

“A sosit momentul sa anuntam ca vom scoate intreg materialul acustic (audio) din Quantic,, cu ocazia concertului 7inc / DIY Acoustic, dat alaturi de Unflicted si Till Lungs Collapse, acum ceva vreme. De la OsimetriC care ne-a ingrijit live si ne-a tras, pana la BlueCat Studio‘s own Ivanov Vladimir (mix/master) si omul din spatele lunetei, Oldboystudio (urmeaza si cateva clipuri), vrem sa multumim tuturor celor implicati in acest efort de a imortaliza in stil propriu si foarte harnic starea acestui eveniment live, in premiera pentru Breathelast. (full band).

Undying (acoustic set bis) a fost deja scos pe SoundCloud oficial, ca un sol pentru ce va urma, o puteti asculta in linkul de mai jos, pana la aparitia intregului material pe bandcamp ul formatiei:

Undying | SoundCloud: https://soundcloud.com/breathelast/undying-live-acoustic-quantic
Breathelast | Bandcamp: https://breathelast.bandcamp.com

Grafica e furia lui Bacovia / The Boy Who Cried Wolf, reprezinta forta pe care o are publicul (in)constient, in fata unor eforturi sincere, dar nesustinute. Multumim foarte frumos, dude, mereu aproape de noi in aventurile rechinilor! šŸ˜€ (^^^).

Vizitati pagina pentru update uri si alte alea.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *