Trupa vocal-instrumental Crimena cauta tobosar

Metalistii craioveni din CRIMENA sunt in cautarea unui nou tobar.

Viata de trupa nu este intotdeauna usoara si nu toti sunt dispusi sa isi assume un astfel de drum. Aparent asta este si cazul crimenienilor, motiv pentru care isi cauta un nou membru alaturi de care sa apara pe scenele nationale si internationale

Cum deseori se intampla ca pe lista de prioritati a membrilor sa apara munca, familie si trupa asa am ajuns si noi intr-o asemenea situatie in care bateristul nostru doreste sa se retraga incet din trupe si sa isi concentreze energia pe munca si familie. Asta inseamna ca in viitorul semi-apropriat vom avea nevoie de un nou membru in spatele tobelor. Singurele pretentii sunt timpul si posibilitatea de a pleca in turnee nationale si internationale. Mai multe detalii vom da in privat celor interesati. Ne puteti contacta pe pagina oficiala a trupei:

www.facebook.com/CRIMENA.Official

sau pe mailul trupei

official@crimena.com

Va asteptam la o discutie sa stabilim cum vom cuceri lumea impreuna

 

Infiintata in septembrie 2012 si avandu-si debutul pe scena in noiembrie a aceluiasi an, CRIMENA este o trupa de groove metal, violent, cu reminescente de thrash si death metal.

In anii trecuti de la infiintare, crimenieii au urcat pe scenele celor mai importante festuri din Romania (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Maximum Rock Fest, Revolution Festival, etc), au cantat in mai toate orasele mari din tara si au iesit deja de cateva ori prin tarile vecine (Bulgaria, Serbia, Bosnia, Slovenia, etc)

Anul 2016 a adus o schimbare de componenta, vocalul Cosmin alegand sa paraseasca trupa, facandu-I loc indonezianului “Bob”. An martie a aceluiasi an, trupa si-a lansat si primul album de studio “Chapter One: Divine Betrayal”, album lansat sub umbrela casei de discuri greceasca The Leaders Records cu care craiovenii au semnat.

https://www.youtube.com/watch?v=AQeT_X6JUsY

https://www.youtube.com/watch?v=an_VBFSaa_Q

https://www.youtube.com/watch?v=Pdb6p1CsG7c

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *