Trivium lanseaza un live video al piesei”Pillars of Serpents”

Trupa din Florida TRIVIUM a lansat un clip live pentru piesa “Pillars of Serpents”, care este prezentat pe viitorul remake  al albumului lor de debut, “Ember Pentru Inferno”.
TRIVIUM si-a construit in ultimii zece ani reputatia ramanand  singur și în mod constant pe scena, devenind una dintre principalele purtătoare a torței de metale grele în epoca modernă. Cu milioane de albume vândute la nivel global și  numeroase turnee mondiale (de la Ozzfest, Mayhem si Download la deschidere pentru METALLICA, Black Sabbath și Iron Maiden ), TRIVIUM si-au început călătoria lor în 2003, cu albumul lor de debut, “Ember La Inferno” . Albumul a captat rapid atentia fanilor, ajungand rapid si la  urechile A & R si  Roadrunner Records,cu care au semnat rapid un contract tupa continuand  sa lanseze albumul de cotitură  “Ascendancy”  în 2005. “Ember Pentru Inferno” a fost catalizatorul pentru ce urma să vină și a fost reeditat timp de mai mulți ani … până acum.
TRIVIUM este în prezent in turneu in  SUA pentru promovarea albumului “Silence in Snow”. Trupa revine in Europa  in perioada februarie-martie 2017.
Clipul poate fi vizinat pe  link-ul de mai jos:
https://www.youtube.com/watch?v=fyiqw83lt8M
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *